Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Prenájom 2 izbový byt s balkónom, ulica Sputniková, Bratislava - m.č. Ružinov

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Klaudia Jenischová

realitná maklérka

+421 919 188 524
jenischova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 2-izbový byt

Bosen Group Vám exkluzívne ponúka na prenájom 2 izbový byt s 2 balkónmi a pivničnou kobkou na ulici Sputniková, Bratislava – m.č. Ružinov

 

BYT: Byt má výmeru 52 m2 a 2 m2 plochy balkónov. K bytu je k dispozícií pivničná kobka nachádzajúca sa v suteréne bytového domu. Byt sa nachádza na 5./7. poschodí s príjemným výhľadom na zeleň. Bytový dom je zateplený, vstup do bytového domu je zabezpečený bezpečnostnými dverami na magnetický čip a disponuje výťahom. 

 

DISPOZÍCIA: Vstupná chodba so vstavanou skriňou so vstupom do všetkých izieb, obývacia časť, kuchyňa s výstupom na menší balkón, spálňa s výstupom na väčší balkón, samostatné WC, kúpeľňa s vaňou. 

 

3D VIRTUÁLNA PREHLIADKA: https://my.matterport.com/show/?m=Pe9UChZ9vrn

 

VÝHODY:

- Klimatizácia

- Plastové okná 

- Kompletne zariadený 

- 2 samostatné izby 

- Dostatok uložného priestoru 

- Bezpečná lokalita

 

PARKOVANIE : Bezproblémové parkovanie v okolí bytového domu. 

 

LOKALITA: Byt sa nachádza v príjemnej časti Ružinova v blízkosti viacerých zelených parkov a detských ihrísk. Komplexné služby nájdete v pešej dostupnosti : reštaurácie, lekáreň, potraviny LIDL, kaviarne, materská a základná škola či športová stredná škola. Športoví fanúšikovia ocenia aj bežeckú dráhu, crossfit a workout ihrisko. Výhodou je aj blízkosť MHD zastávky ( Planét ) či električkovej zastávky ( Chlumeckého, Súmračná ). 

 

CENA : 600 €/mesiac nájom byt + 200 €/mesiac/ 2 osoby energie vrátane TV a Internetu + vratný depozit vo výške 800 € 

 

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie a právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou a poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.