Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | 4izbový byt čiastočne zariadený

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Tomáš Mrva

realitný maklér

+421 904 929 253
t.mrva@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Trnavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 4-izbový byt

BOSEN GROUP Vám ponúka na predaj čiastočne zariadený 4 izbový byt , v meste Šamorín - Gazdovský rad 47/1

BYT: výmera bytu je 83m2 + pivnica
- komplet kuchyňa so spotrebičmi, sedacia súprava,TV, stolík a stoličky, 2x vstavaná skriňa, presklená Loggia, plastové okná s izolačným dvojsklom. Vykurovanie je cez radiatory. Vstup do bytu je cez bezpečostné dvere. Bytový dom je zateplený s výťahom.
Byt je napojený na inžinierske siete: elektrinu, verejný vodovod,plyn, kanalizáciu,optický internet.

PARKOVANIE: Možnosť bezplatného parkovania pri bytovom dome.

LOKALITA:  Bytový dom sa nachádza pár minút od centra mesta ako aj od autobusovej stanice, v blízkosti je všetka občianska vybavenosť, obchody, banky, zdravotníctvo, školy, škôlky, vybudovaná bohatá sieť obchodov, kultúrne a športové využitie v športovom a voľnočasovom rezorte X-bionic v Čilistove, časti Šamorína. Nádherná príroda taktiež na dosah, hrádza, Dunaj, atď… Veľmi dobrá dostupnosť od rýchlostnej cesty R7/D4, s dostupnosťou do Bratislavy, Dunajskej Stredy, Senca.

CENA :  4 izb.byt čiastočne zariadený 167.000 €

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.