Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Rezervované, Moderný 4 izbový byt s balkónom.

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Základné informácie

Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 4-izbový byt

Rezervované.

Realitná kancelária Bosen Group Lučenec vám výhradne ponúka na predaj aj takýto moderný a priestranný 4 izbový byt s balkónom nachádzajúci sa v zateplenom bytovom dome na ulici Továrenská v Lučenci, a ak práve hľadáte priestrannejší byt, kde sa môžete nasťahovať aj ihneď bez akýchkoľvek investícii tak tento môže byť práve pre vás tou perfektnou voľbou.

3D PREHLIADKA NEHNUTEĽNOSTI:

https://my.matterport.com/show/?m=V54MvFhvMDD

BYT: Byt sa nachádza na 1/8 poschodí vo veľmi dobrom vchode s dobrým susedstvom. Celková rozloha bytu predstavuje 88m2 a novému majiteľovi ponúka veľmi dobré dispozičné riešenie, kompletnú rekonštrukciu vrámci ktorej sa čiastočne menila aj dispozícia, komfortné a priestranné bývanie v perfektnom stave k "nasťahovaniu ihneď"

Je tu krásna murovaná kúpeľňa s rohovou vaňou, laminátová podlaha, interiérové dvere, bezpečnostné vchodové dvere(sherlock), vrámci rekonštrukcie bol byt aj odhlučnený izoláciou v interiéri.

DISPOZÍCIA: Perfektná dispozícia bytu umožní mať každý v rodine osobitnú izbu. Z priestrannej predizby je prístup do veľmi vkusne zariadenej obývacej izby ktorá je čiastočne prepojená s kuchyňou, okrem toho byt pozostáva zo spálne s balkónom, detskej izby, z jednej štandardnej izby ktorá sa momentálne využíva ako gardrob, kúpeľne a osobitnej toalety kde sa nachádza aj menší kumbál s odsuvnými dverami. K bytu patrí aj 1 vyhradená pvnica na prízemí bytového domu a 1 spoločná, spomínané pivnice sú taktiež izolované ako aj radiátormi temperované.

Orientácia bytu je na 2svetové strany V/Z vďaka čomu je po celý deň svetlý.

ZARIADENIE: Byt ostáva čiastočne zariadený s modernou kuchynskou linkou, kombinovanou rúrou, digestorom. V gardrob izbe ostáva vstavaná skriňa.

LOKALITA: Bytový dom je veľmi dobre situovaný na ulici Továrenská, okolie je pokojné s ihriskom pre deti. V blízkosti bytového domu sa nachádza Villaggio unique shoping place ale len pár min je aj centrum s kompletným občianskym vybavením.

PARKOVANIE: Verejné, bezproblémové parkovanie pred bytovým domom.

VÝHODY: 

  • Priestrannosť.
  • Kompletná rekonštrukcia.
  • Pekná kuchynská linka v cene.
  • Byt vhodný bez problémov aj na hypotekárny úver.
  • Veľmi dobrý vchod, pokojné bývanie.

Raelitný Maklér: Vojtech Bari, Tel: +421907347770, Email: bari@bosen.sk

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.