Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN I Prenájom 2 izbového bytu v Ružinove, Haburská

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Andreas Puškár

realitný maklér

+421 904 203 801
puskar@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 2-izbový byt

Bosen Group Vám exkluzívne ponúka na prenájom 2 izbový byt vo vyhľadávanej časti Ružinova na ulici Haburská.

BYT: Byt má výmeru 43,55 m2 (byt 40,67 m2 + pivnica 2,88 m2) a nachádza sa na 4 p. / 7 p. v zateplenom bytovom dome s výťahom.

DISPOZÍCIA: Byt pozostáva zo vstupnej haly, spálne, obývacej izby s kuchyňou, toalety a kúpeľňe. 

ZARIADENIE: Byt sa prenajíma kompletne zariadený. Predsieň disponuje vstavanou skriňou s dostatočným úložným priestorom. V obývačke sa nachádza pohovka, skrinka pod televízor a televízor. V kuchyni sa nachádzajú všetky potrebné spotrebiče ako elektrická rúra , elektrická varná doska , mikrovlnná rúra, umývačka riadu a chladnička. V byte sa nachádza optický internet od Orange.

LOKALITA: Kompletná občianska vybavenosť v blízkom okolí - zastávky MHD, Kaufland, reštaurácie a kaviarne, služby, zdravotné stredisko, športoviská a detské ihrisko, škola a škôlka.

Byt je ihneď voľný po podpise nájomnej zmluvy.

CENA:

1 osoba: 650,- EUR/mesiac dokopy s energiami, internetom + depozit vo výške 650,- EUR

2 osoby: 700,- EUR/mesiac dokopy s energiami, internetom + depozit vo výške 700,- EUR

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa  právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou a poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.