Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Akú má hodnotu moja nehnuteľnosť?

Pridané: 30.3.2020

To sa pýta každý, kto chce predať svoju nehnuteľnosť. Väčšinou sa na vec predávajúci pozerá ako predávajúci. Ale to je práve tá chyba. Žial kupujúceho nezaujíma citová väzba, hodiny strávené pri rekonštruovaní bytu a ani to, koľko peňazí predávajúci potrebuje na kúpu svojej novej nehnuťelnosti. Aká je cena mojej nehnuteľnosti?

Zverte sa do rúk odborníkovi

Profesionálny realitný maklér má nezávislý pohľad na každú nehnuteľnosť. Vychádza z trhovej hodnoty a samozrejme dbá na množstvo faktorov, čo Vás ako vlastníka bytu nemusí v danej chvíli napadnúť.

Dôležité sú prvé dva týždne

Je štatisticky dokázané, že v prípade správneho nastavenia ceny prichádza najviac záujemcov už v prvých dvoch týždňoch, resp. v prvom mesiaci predaja. Nastavenie správnej ponukovej ceny nehnuteľnosti na začiatku predaja je veľmi doležité. Štýl ,,vyskúšajme a uvidí sa,, môže spôsobiť opačný efekt a Vašej nehnuteľnosti ešte uškodiť.

Bezplatné ohodnotenie nehnuteľnosti

U nás máte ocenenie - ohodnotenie nehnuteľnosti zadarmo. Každý náš realitný maklér používa prepracovaný systém analýz pri správnom stanovení hodnoty Vašej nehnuteľnosti. Štandardne vychádzame z CMA analýzy a teda komparatívnej metódy, kde porovnávame najpodobnejšie nehnuteľnosti ktoré sa "približujú" k tej Vašej.

Úspech začína stratégiou

Vďaka nášmu prepracovanému systému zabezpečíme rýchly a efektívny predaj. Nakoľko sme progresívnou spoločnosťou s pokrytím celého územia Slovenska so stále rastúcim počtom pobočiek a realitných maklérov, neustále narastá databáza našich aktívnych kontaktov, ktorým vieme každému projektu ponúknuť. Jednou z našich konkurenčných výhod je, že sme aktívny člen Realitnej únie Slovenskej republiky, aktuálne najväčšieho združenia realitných maklérov na Slovensku. Prepracovanými pravidlami spolupráce tejto organizácie dokážeme zabezpečiť mimoriadne účinnú tzv. syndikátnu (sieťovú) formu predaja, pri ktorej bude Váš projekt ponúkať s efektívnym dohľadom súčasne viac ako 700 profesionálov.