Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN - Predané | Kompletne zrekonštruovaný 3izbový byt Petržalka, Budatínska

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
PREDANÉ | BOSEN Group Vám ponúkala na predaj priestranný, slnečný 3 izbový byt v mestskej časti Bratislava-Petržálka na Budatínskej ulici.

BYT: Úžitková plocha bytu je 75,25m2 Byt sa nachádza na 3 poschodí z 8 s výťahom. Bytový dom prešiel kompetnou rekonštrukciou: zateplenie minerálnou vlnou, strecha, nové vstupné dvere, plastové okná, nové schránky, zvončeky, výmena svetiel a elektroinštalácie na chodbe - senzorové svetlá, výmena linolea na schodisku, nová dlažba na chodbe, bezbariérový vstup, pôvodný je už len výťah a ten sa ide zmodernizovať tento rok v auguste. Byt prešiel rozsiahlou a kvalitnou rekonštrukciou: omietky, výmena elektorinštalácie, plastové okná, murované jadro v modernom štýle. WC je oddelené od kúpeľne, má závesný systém značky Geberit a zasúvacie dvere. V kúpeľni bola odstránená vaňa a bol daný sprchový kút s možnosťou masáží a saunovania, tzv. parná kabína. V obývacej izbe je znížený strop, jedna stena je obložená imitáciou kameňa, strop je znížený sadrokartónom. Je tu aj bio krb. Chodba je priestranná so vstavanou skriňou a zníženým stropom a položenou talianskou dlažbou. V ďalšej izbe je plávajúca podlaha a vstavaná skriňa, okno má vonkajšie elektrické žalúzie. V spálni je tiež plávajúca podlaha a vstavaná skriňa so zníženým stropom s bodovými svetlami a LED pásikmi. Kuchyňa je zväčšená o loggiu, s kuchynskou lindou do písmena L so zabudovanými spotrebičmi Eletrolux. Osvetlenie sa ovláda v celom byte diaľkovým ovládačom. V celom byte sú 4 komorové plastové okná. Veľkou výhodou je možnosť okamžitého nasťahovania.

DISPOZÍCIA: Vchádzame do priestrannej haly s rolldorom, kde sa po ľavej strane nachádza veľká obývačka so sklenenými dverami a kuchyňa. Oproti hale sa nachádza oddelená toaleta a kúpeľňa so sprchovým kútom. Po pravej strane sa nachádza detská izba a spálňa. Všetky izby sú nepriechodné.

ZARIADENIE: V byte sa nachádza plávajúca podlaha. V kuchyni, predsieni, kúpeľni a na toalete dlažba. Byt sa predáva čiastočne zariadený s komplet kuchynskými spotrebičmi.

LOKALITA: Veľkou výhodou tohto domu je, že neďaleko bytového domu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť a to: nonstop hypermarket Tesco, Terno, obchodné centrum Danubia, autoumývareň, lekáreň, kaviareň, reštaurácia, nemocnica Antolská a Medissimo. Veľkou výhodou je možnosť športového vyžitia na jazere Draždiak a neďalekej hrádzi.

Cena 141 990€