Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Zariadený 4 izbový byt, Sabinovská – Ružinov, 70 m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Mgr. Ivana Sovová

realitná maklérka

+421 911 818 181
sovova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 4-izbový byt
Bosen Group Vám ponúka na predaj zariadený 4 izbový byt na ulici Sabinovská, Bratislava - m.č. Ružinov.

BYT: Byt má výmeru 69,35 m2 z čoho 3,61 m2 má balkón a 1,38 m2 pivnica. Izby bytu sú orientované na juhovýchod s výhľadom na Štrkovecké jazero a nachádza sa na 11./12. poschodí bytového domu. K bytu prislúcha pivnica situovaná na prízemí bytového domu. Pôvodne 3 izbový byt bol rekonštrukciou v roku 2020 dispozične zmenený na 4 izbový.

ZARIADENIE: Bezpečnostné dvere, botník, vešiakový systém, kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi /elektrická rúra, varná doska, digestor, vstavaná umývačka riadu, voľne stojaca chladnička s mrazničkou, mikrovlnná rúra/, jedálenský stôl so stoličkami, sedacia súprava, konferenčný stolík, skrinka pod televízor, knižnica, 2x manželská posteľ, nočné stolíky, vstavané skrine, posteľ, pracovné stolíky skriňa v detskej izbe. V kúpeľni je klasická vaňa so sklenenou zástenou, práčka. V byte je podlahové vykurovanie v kuchynskej časti a klimatizácia. Pri rekonštrukcii boli použité kvalitné materiály – drevené podlahy, kuchynská pracovná doska z dreva, obklady, vstavaná skriňa s LED osvetlením, bidetová sprška na WC.  

DISPOZÍCIA: Za vstupnými dverami je samostatné WC a kúpeľňa s klasickou vaňou. Ďalej sa chodbou dostanete do priestrannej kuchyne spojenej s obývacou izbou, odkiaľ je vstup do jednotlivých izieb. Z jednej z izieb je výstup na balkón. 

PARKOVANIE: Bezproblémové parkovanie v okolí bytového domu. 

LOKALITA: Lokalita ponúka príjemné bývanie v obľúbenej časti mesta Ružinov pri Štrkoveckom jazere s kompletnou občianskou vybavenosťou /školy, pošta, nemocnica, banky, supermarkety BILLA, Kaufland, reštaurácie / a ľahkou dostupnosťou na mestský obchvat ako aj do centra mesta a to či už autom alebo vďaka dobrému spojeniu MHD.

CENA: 249.950 €

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuka financovania prostredníctvom hypotéky.