Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Prenájom 2 izbový ZARIADENÝ byt, Slnečná, Malinovo, 60 m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Mgr. Ivana Sovová

realitná maklérka

+421 911 818 181
sovova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 2-izbový byt
Bosen Group Vám ponúka na prenájom priestranný zariadený 2 izbový byt na ulici Slnečná, Malinovo.

BYT: Byt má výmeru 59,74 m2 + balkón o výmere 7,3 m2. Nachádza sa na 3./3. poschodí tehlového bytového domu bez výťahu. Na prízemí je k dispozícii spoločná odkladacia miestnosť „kočikáreň″.

ZARIADENIE: Byt sa prenajíma KOMPLETNE zariadený – vstavaný botník, kreslo, úložné systémy v šatníku, sedacia súprava, konferenčný stolík, skrinka pod televízor, vstavaná kuchynská linka so spotrebičmi (varná doska, chladnička s mrazničkou, mikrovlnná rúra, elektrická rúra), jedálenský stôl, stoličky, barový pult, barové stoličky, manželská posteľ, nočné stolíky, komoda, písací stôl, kancelárska stolička, práčka, kúpeľňové skrinky.

DISPOZÍCIA: Cez vstupnú chodbu sa dostanete do obývacej izby spojenej s kuchyňou dokiaľ je vstup na balkón s orientáciou na západ. Z chodby sa vchádza do kúpeľne s murovaným sprchovým kútom spojenej s WC, do samostatného šatníka a priestrannej spálne odkiaľ je taktiež vstup na balkón. Byt má samostatný plynový kotol na ohrev vody.

PARKOVANIE: Verejné parkovanie možné v okolí bytového domu.  

LOKALITA: Byt sa nachádza vo vyhľadávanej obci Malinovo len pár km od Bratislavy s vynikajúcou občiansku vybavenosťou -  školy, škôlky, obchody (Terno, Billa a čoskoro aj Lidl), lekáreň, reštaurácie. Obec obteká Malý Dunaj, ktorý poskytuje ideálne podmienky na rybolov, vodnú turistiku, cyklotúry a pešiu turistiku v lužných lesoch.

CENA: 560 €/mesiac vrátane energií (cena nezahŕňa internet a televíziu)

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou a poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.