Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Jedinečný 2 izbový byt s predzáhradkou, Martinengova, Horský park - Staré Mesto, 45 m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Mgr. Ivana Sovová

realitná maklérka

+421 911 818 181
sovova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
Bosen Group Vám ponúka na predaj kompletne zariadený 2 izbový byt s predzáhradkou, ktorá nie je predmetom predaja na ulici Martinengova, Bratislava - m.č. Staré Mesto.

BYT: Byt má výmeru 44,67 m2 bez predzáhradky (28 m2). Je orientovaný na juhozápad a nachádza sa v suteréne bytového domu. K bytu prislúcha latková pivnica na prízemí o výmere 1,9 m2.

ZARIADENIE: Byt sa predáva zariadený. Kuchynská linka na mieru v tvare U s barovým pultom a vstavanými spotrebičmi /elektrická rúra, sklokeramická varná doska, vstavaná umývačka riadu, chladnička s mrazničkou zn. Whirlpool, digestor, mikrovlnná rúra/, skriňa, sedacia súprava, konferenčný stolík, obývacia stena, manželská posteľ, záhradné posedenie. V kúpeľni murovaný sprchový kút, nábytok na mieru, práčka so sušičkou zn. Samsung, rebríkový radiátor. V byte sú sadrokartónové stropy s LED osvetlením.

DISPOZÍCIA: Vstupnou chodbou sa dostanete priamo do kuchyne s barovým pultom, z ktorej sa vchádza do kúpeľne so sprchovým kútom spojenej s toaletou. Z predsiene sa vchádza taktiež do obývacej izby, ktorá je oddelená od spacej časti a je odtiaľ výstup na predzáhradku. Byt bol kompletne zrekonštruovaný v roku 2019 a zmenila sa jeho dispozícia.

PARKOVANIE: Verejné parkovanie v okolí bytového domu. 

LOKALITA: Lokalita ponúka komfortné bývanie v tichej štvrti blízko Horského parku vhodné nielen pre mladých ľudí. V pešej dostupnosti sa nachádzajú potraviny Kraj, detské ihrisko, oddychová zóna priamo pri bytovke. Výborná dostupnosť k bytovému domu autom aj MHD a ľahké napojenie na obchvat mesta v oboch smeroch ako aj do centra.

CENA: 175.000 €

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuka financovania prostredníctvom hypotéky.