Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Adminístratívne priestory, Priemyselná, Ružinov, 424 m2

Základné informácie

Interné ID: 11876459
Ulica: Priemyselná
Obec: Bratislava-Ružinov
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Objekty
Typ: Predaj
Typ objektu: Kancelárie

BOSEN | Adminístratívne priestory, Priemyselná, Ružinov, 424 m2

Popis nehnuteľnosti

BOSEN Group Vám vo výhradnom zastúpení ponúka na predaj administratívne priestory - kancelárie na ulici Priemyselná, Bratislava - Ružinov.

PRIESTORY: Majú výmeru 424 m2 a nachádzajú sa na 3/7 poschodí s 2 výťahmi. Jedná sa o predaj celého poschodia. K dispozícii je 12 kancelárskych jednotiek, zasadacia miestnosť, 2x kuchynka, 2x toalety, skladobvé priestory v suteréne o výmene 65 m2.V priestoroch sa uskutočnila rekonštrukcia kúrenia, inak sú v pôvodnom stave.

Možnosť úpravy priestorov na mieru podľa požiadaviek /dispozícia/.  

LOKALITA: Kancelárske priestory sa nachádzajú v lokalite s dobrou dostupnosťou do všetkých častí mesta a napojenia diaľnice D1. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť ako sú reštaurácie, kaviarne, úrady, pošta, nemocnica, trhovisko Miletičová, Lidl.

CENA: 400.000 €

Realitná kancelária BOSEN Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti.

 

BLIŽŠIE INFO

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Úžitková plocha:
424 m2
Počet podlaží:
7
Počet izieb:
13
Balkón:
nie
Výťah:
áno
Voda:
verejný vodovod
Inžinierske siete:
áno
Internet:
áno - wi-fi
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie
Pivnica:
áno
 

INFORMATÍVNA ÚVEROVÁ KALKULAČKA

 

MAKLÉR

Romana Debnáriková

realitná maklérka

Radi Vám poradíme

 

Podobné nehnuteľnosti