Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Zariadený 2 izbový byt, Zuzany Chalupovej - Petržalka, SLNEČNICE, 62 m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Mgr. Ivana Sovová

realitná maklérka

+421 911 818 181
sovova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
Bosen Group ponúkala na predaj ZARIADENÝ 2 izbový byt na ulici Zuzany Chalupovej v projekte SLNEČNICE – zóna MESTO, Bratislava – m.č. Petržalka s garážovým státím a pivničnou kobkou.

BYT: Byt mal výmeru 62,25 m2 z čoho bol balkón 10,7 m2. Nachádzal sa na 8. podlaží v komplexe bytov Slnečnice - Zóna Mesto, bytový dom - objekt A2 (novostavba z roku 2019) s výhľadom do vnútrobloku. K bytu prislúchala murovaná pivničná kobka v suteréne bytového domu s rozlohou 3,22 m2. 

DISPOZÍCIA: Za vstupnými dverami bola predsieň, z ktorej sa vchádzalo do kúpeľne s klasickou vaňou spojenej s toaletou. Z predsiene sa ďalej vstupovalo do izby (spálne) o výmere 15,6 m2, z ktorej bol vstup na balkón, ako aj do priestrannej kuchyne spojenej s obývacou izbou, odkiaľ bol taktiež výstup na balkón (10,7 m2) s orientáciou na juh, výhľadom do vnútrobloku a na detské ihrisko.

ZARIADENIE:  Bezpečnostné dvere, botník, komoda, sedacia súprava v tvare U, stolík pod televízor, obývacia stena, konferenčný stolík, manželská posteľ s nočnými stolíkmi, vešiakové skrine, kuchynská linka zn. IKEA so vstavanými spotrebičmi /elektrická rúra, varná doska, digestor, umývačka riadu, práčka, chladnička s mrazničkou/, barovým pultom a stoličkami, skrinka pod umývadlo, zrkadlo s odkladacím priestorom. V byte boli použité niektoré nadštandardné materiály ako 8 mm podlaha (mahagón africký), akrylátová vaňa (170x75 cm), kľučky na interiérových dverách chróm/nikel.

PARKOVANIE: Garážové státie na prízemí bytového domu.

(K bytu bolo možnosť prikúpiť aj ďalšie garážové státie taktiež v sume 15 000 €.)

LOKALITA: Lokalita Slnečnice ponúka kompletnú občiansku vybavenosť. Byt v projekte Slnečnice - zóna MESTO je vhodný pre človeka, ktorý hľadá výbornú dostupnosť do centra mesta a zároveň vyhľadáva kontakt s prírodou. Do centra mesta je to 5 min autom alebo 10 min autobusom. Zastávka MHD sa nachádza neďaleko domu.

Cena: 170.490 € byt + 15 000 € garážové státie = 185.490 €

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena bol konečná, zahŕňala províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuka financovania prostredníctvom hypotéky.