Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PREDANÉ - 3 izbový slnečný byt s parkovaním a pivnicou, Bratislava - Vietnamská

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
PREDANÉ - Bosen Group Vám ponúka na predaj čiastočne zariadený 3 izbový v lokalite Bratislava-Ružinov, Vietnamská.

BYT: Byt sa nachádza v zateplenej 7 ročnej novostavbe. Celková výmera bytu je 53,06 m2 z čoho má loggia 2,4 m2 a pivničná kobka 1,53 m2. Byt má vysoké stropy 3,10 m čím je byt krásne svetlý a vzdušný.

DISPOZÍCIA: Chodba na ktorej je samostatná toaleta. Obývačka spojená s kuchyňou z ktorej je vchod na loggiu. Samostatná kúpeľňa a dve neprichodné izby, ktoré sú oddelené priečkou, ktorá sa dá zrušiť a vznikne jedna veľká izba. 

ZARIADENIE: Vstavané skrine, kuchynská linka na mieru so vstavanými spotrebičmi, stôl so stoličkami, gauč. 

PARKOVANIE: V cene je aj parkovacie miesto hneď pri vchode do bytového domu. Bytový dom aj s parkovacím státím je v súkromnom ohradenom areáli.

LOKALITA: V blízkosti Bytového domu sa nachádza Lidl, Avion Shopping Park, autobusová zastávka, park. Škôlka a škola sa nachádzajú v pešej dostupnosti. Širšia časť mesta s výbornou občianskou vybavenosťou. 

Cena 165 999 €

Realitný maklér: Petra Kovářová

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.