Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | ZARIADENÝ 3 IZBOVÝ BYT, Rezedová – Ružinov, 77 m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Mgr. Ivana Sovová

realitná maklérka

+421 911 818 181
sovova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
Bosen Group ponúkala na predaj zariadený 3 izbový byt na ulici Rezedová, Bratislava - m.č. Ružinov.

BYT: Byt mal výmeru 77,03 m2 z čoho 3,31 m2 mal balkón. Izby bytu boli orientované na sever a západ s výhľadom do parku a nachádzal sa na 3./6. poschodí bytového domu. K bytu prislúchala pivnica o výmere 4,4 m2 situovaná na prízemí bytového domu.

ZARIADENIE: Bezpečnostné dvere, botník, vešiakový systém, rolldor, kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi /elektrická rúra, mikrovlnná rúra, varná doska, digestor, vstavaná umývačka riadu, práčka, voľne stojaca chladnička s mrazničkou/, jedálenský stôl so stoličkami, sedacia súprava, konferenčné stolíky, stolík pod televízor, knižnica, manželská posteľ, komody, skriňa v detskej izbe. V kúpeľni je murovaný sprchový kút. V byte je klimatizácia.

DISPOZÍCIA: Vstupnou chodbou sa vchádzalo do samostatnej obývacej izby o výmere 19 m2, z ktorej bol vstup na balkón, ďalej do kúpeľne so sprchovým kútom spojenej s toaletou, do spálne, izby a kuchyne o výmere 12,2 m2. 

PARKOVANIE: Bezproblémové parkovanie v okolí bytového domu. 

LOKALITA: Lokalita ponúkala príjemné bývanie v obľúbenej časti mesta s kompletnou občianskou vybavenosťou /školy, pošta, nemocnica, banky, supermarkety, reštaurácie, OC RETRO/ a ľahkou dostupnosťou na mestský obchvat ako aj do centra mesta a to či už autom alebo vďaka dobrému spojeniu MHD.

CENA: 214.500 €

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena bola konečná, zahŕňala províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuka financovania prostredníctvom hypotéky.