Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PREDANÉ - 3 izbový slnečný dom 1406m2, Jelka

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Základné informácie

Kraj: Trnavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
PREDANÉ - Bosen Group Vám exkluzívne ponúka na predaj zrekonštruovaný domy v obci Jelka, na ulici Vŕbová.

DOM: Rodinný dom má zastavanú plochu 152 m2 a úžitkovú plochu 104 m2 pôvodná časť je z roku 1958, prístavba je z roku 1971. Dom prešiel kompletnou rekonštrukciou. V dome je kompletne zateplený a má nainštalovanú klimatizáciu.

DIZPOZÍCIA: Po vstupe do domu sa napravo nachádza chodba so špajzou. Na ľavej strane je samostatná toaleta. Ďalej sa nachádza na pravo samostatná izba. Kúpeľňa s rohovou vaňou. Naľavo je veľká priestranná kuchyňa s jedálenským stolom. Obývačka s krbom. Spálňa s kúpeľňou a sprchovým kútom má vlastný východ do záhrady. 

POZEMOK: Rovinatý o celkovej výmere 1406 m2. 

IS: Elektrina, plyn, voda je zo studne a dom je napojený na čističku odpadových vôd. 

LOKALITA: Dom sa nachádza v pešej dostupnosti od školy, škôlky, potravín, obecného úradu, reštaurácie, pošty. Obec Jelka má všetku občiansku vybavenosť. V Jelke sa nachádza Mlyn, ktorý je vyhľadávanou lokalitou pre odpočinok ako aj pre rybárov. Nachádza sa tu detské ihrisko, reštaurácia, ohnisko. 

CENA: PREDANÉ

REALITNÝ MAKLÉR: PETRA KOVÁŘOVÁ

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.