Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Kompletne zariadený 2 izb.byt 61,5m2 v novostavbe, Senec

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!
Kompletne zariadený 2 izb.byt 61,5m2 v novostavbe, Senec

MAKLÉR

Silvia Mrva

realitná maklérka

+421918062119
s.mrva@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
BOSEN GROUP Vám ponúka na predaj 2 izbový kompletne zariadený byt v novostavbe s vlastným kotlom v Senec Gardens.


BYT: Celková výmera bytu je 61,5m2 z toho 5,33m2 loggia a 2m2 pivnica, ktorá sa nachádza na poschodí neďaleko bytu. Nachádza sa v novostavbe na 1. poschodí z 2 bez výťahu. Orientácia bytu je na JZ. Veľkou výhodou je, že byt má okná aj na opačnú stranu vďaka čomu ho jednoducho vyvetráte. V byte sa nachádza plynový kotol, vďaka ktorému si viete dopredu naplánovať kúrenie.


ZARIADENIE: Je ako bonus k bytu! Stačí sa už len nasťahovať! Bezpečnosť bytu zabezpečujú 7 bodové bezpečnostné dvere.


LOKALITA: Nová obytná štvrť Senec Gardens leží v juhozápadnej časti mesta Senec, iba 20km od Bratislavy. Zastávka MHD je vzdialená len 2 minúty od domu. Senec je vďaka svojim širokým možnostiam rekreácie, jazerám a bohatou históriou stále populárnejšie miesto na bývanie. Vďaka svojmu kvalitnému životnému prostrediu, širokej škále občianskej vybavenosti i príjemnej atmosfére pešej zóny s posedením v kaviarničkách a reštauráciach má Senec čo ponúknuť po celý rok. Dôležitým faktorom pre výber budúceho bývania sú aj dostatočné možnosti na pokrytie dôležitých potrieb pre rodiny aj jednotlivcov. Senec ponúka zdravotnú starostlivosť, výchovno-vzdelávacie aktivity od škôlok až po stredné školy a športové možnosti vyžitia sa, pričom niektoré z nich patria k tomu najlepšiemu, čo sa dá v okolí Bratislavy nájsť.


CENA CELKOM: 86 900 €