Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Slnečný domček, Most pri Bratislave

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
PREDANÉ! - Bosen Group Vám ponúka na predaj domček kúsok od Bratislavy v obci Most pri Bratislave, Zelená Voda.

DOM: Úžitková plocha je 63,87m2 z čoho prízemie má 40,87m2 a poschodie 23m2. Rodinný domček bol kolaudovaný ako záhradná chata s celoročným užívaním.

ZARIADENIE: Dom je klimatizovaný a sa predáva zariadený.Plne vybavená kuchyňa - umývačka riadu, chladnička, mikrovlná rúra, jedálenský stôl + 4 stoličky. V obývačke je funkčný krb, televízor, gauč. Elektrické žalúzie, práčka, záhradný domček s policovým systémom.

DISPOZÍCIA: Vstup do zádveria kde je prístupná kúpelňa s toaletou. Prepojený priestor kuchyne s jedálňou a obývacím priestorom. Ďalej sa tu nachádza spálňa. Na poschodí sa nachádzajú dve samostatné izby. 

POZEMOK: Je rovinatý, upravený a oplotený s výmerou 307 m2. Terasa má 17 m2  

IS: Voda je riešená vlastnou studňou, odpad septikom. Elektrická prípojka na pozemku

PARKOVANIE: Vlastné parkovacie státie na pozemku

LOKALITA: Most pri Bratislave časť Zelená voda je príjemná tichá lokalita ktorá sa rozrastá. Kúsok od Bratislavy. 

CENA: 119 888 € 

Realitný maklér: Petra Kovářová

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuka financovania prostredníctvom hypotéky.