Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Zariadený 5 izbový apartmán, Donovaly, 213 m3

MAKLÉR

Mgr. Michal Janči, RSc., MBA

CEO, konateľ

+421910777796
janci@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Chata
PREDANÉ Bosen Group Vám ponúka na predaj exkluzívny 5 izbový apartmán v rádovej zástavbe -  Donovaly

APARTMÁN: Plocha apartmánu je  213m2 vrátane priestrannej garáže. Apartmán má 3. podlažia, 4 spálne, 4 kúpeľne a obývaciu izbu spojenú s kuchyňou a jedálňou. Na prízemí sa nachádza oddychvá časť. Z obývacej izby je výstup na terasu, ďalšie 2 izby majú samostatný výstup na balkóny.

ŠTANDARD: Apartmán sa predáva KOMPLETNE ZARIADENÝ. Vlastné eletrické vykurovanie - kotol Protherm, napojenie na verejnú kanalizáciu a vodovod. Garáž na el.otváranie, alarm. Kuchyňa so spotrebičmi, jedáleň, zariadenie izieb, elektronika, LCD Samsung, koženná sedačka, ratanové sedenie na terase. V oddychovej časti sa nachádza sauna. 

Areál apartmánov má k dispozícii správcu, ktorý poskutuje upratovanie, prenájom apartmánov, údržbu, opravy a zabezpečuje servis pre ubytovaných. 

LOKALITA: Dom situovaný v centre Donovalov – priamo v dotyku so svahom lyžiarskeho strediska Park snow. Donovaly sú miestom, ktoré vám ponúka aktivity počas celého roka. Okrem zimnej lyžovačky na Donovaloch, má táto horská rekreačná obec čo ponúknuť aj počas letných dovoleniek. Počas leta tu na vás čakajú turistické chodníky v pohorí Nízkych Tatier a Veľkej Fatry. Možnosti cyklistických výletov horskými bicyklom a adrenalínová bobová dráha. Deti určite poteší krásne strávený deň v rozprávkovom svete Habakuky alebo novom detskom centre Donovalkovo.

PARK SNOW DONOVALY: 11 km zjazdových tratí potešia milovníkov lyžovania a snowboardingu. Vynikajúce lyžiarske podmienky, moderné lyžiarske stredisko s upravenými traťami a službami. V Parku Snow Donovaly nájdete požičovne lyži a snowboardow, ski-servisy. Samozrejmosťou sú lyžiarské školy pre deti a začiatočníkov.

Prezentácia nehnuteľnosti:

https://bit.ly/2MKvMPH

CENA: 339 888 €