Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PREDANÉ - 4izbový rodinný dom, Hviezdoslavov - Podháj

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Mgr. Michal Janči, RSc., MBA

CEO, konateľ

+421910777796
janci@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Trnavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
BOSEN GROUP Vám exkluzívne ponúka na predaj veľký, dispozične výborne riešený dvojpodlažný dom vo Hviezdoslavove len 17km od Bratislavy


DOM: Zastavaná plocha domu 198 m2 vrátane terasy a balkóna. Podlahová plocha je 140,93 m2. Pozemok je 640m2.  Dom je tehlový, dvojpodlažný ,presvetlený, s množstvom úložného priestoru.


DISPOZÍCIA: 


1.Nadzemné podlažie: Predsieň so vstupom do obývacej izby spojenej s kuchyňou, kúpeľne s WC. Z kuchyne je vstup do špajze a odtiaľ do technickej miestnosti. Špeciálny uložný prestor pod schodiskom.


2.Nadzemné podlažie: 3 nepriechodné samostatné izby, kúpeľňa, samostatné WC. Vstup na balkón. 


ŠTANDARD: Dom sa predáva ako holodom, strecha, rekuperácia, studňa, tepelné čerpadlo, vnútorné omietky, drevené okná, podlahové kúrenie, 2x Geberit.


LOKALITA: Hviezdoslavov - blízko Bratislavy - 17 km, možnosť cestovať aj Regio-Jetom (vlak) - rýchlo, lacno, bez zápchy. Za 15 min. v BA: Podunajské Biskupice, Nové mesto, BA-hlavná stanica. Prostredie je veľmi príjemné a tiché. Veľmi vhodné aj pre rodiny. V okolí sú potraviny, reštaurácia, škôlky, jazero (vhodné na lov rýb), vo vedľajšej dedine (spojená s Hviezdoslavovom) perfektná pekáreň, mäsiarstvo. Veľmi jednoduchá dostupnosť do Šamorína (4 km), kde je kompletná občianska vybavenosť: školy škôlky, zdravotné strediská, obchody (LIDL, BILLA, Tesco, Kaufland, ...), banky.


Neváhajte nás kontaktovať pre viac informácií!


VÝHODY:  Nízke náklady na bývanie, pokojné prostredie, príroda, blízko kompletná občianska vybavenosť a mesto Bratislava.

CENA: 119 999 €