Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | PREDANÝ Samostatný 3 izbový rodinný dom v Ružinove - Trnávka

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Rebeka Jasenecová

realitná maklérka

+421911343090
jasenecova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Bosen Group Vám ponúkal na predaj slnečný rodinný dom v Ružinove časť Trnávka, s krásnou priestrannou záhradou. Daný obchod bol ukončený po viacerých mesiacoch, a však úspešne.


DOM: Rodinný dom bol postavený v roku 1962 a disponuje výmerou 105 m2 úžitkovej plochy a 115 m2 zastavanej plochy. Dom je čiastočne podpivničený - 17,6 m2 a povala je využiteľná ako odkladací priestor. Dom je pravidelne udržiavaný a aktívne vužívaný. Strecha bola menená v roku 2010. Dom disponuje veľmi dobrým dispozičným riešením a krásnou záhradou v tichej lokalite. 


DISPOZÍCIA: Vstupná chodba, vchod do pivnice a na povalu, dve nepriechodné izby, kuchyňa spojená s jedálňou, špajza, z kuchyne sa dostanete do tretej nepriechodnej izby, kúpeľňa, samostatné WC, 


POZEMOK: Pozemok je rovinatý a udržiavaný o celkovej výmere 814m2. Zastavaná plocha predstavuje 115m2 (dom) a 15m2 (garáž). V záhrade sa nachádzajú ovocné stromy. 


IS: Dom je napojený na elektrinu a vodu, odpad je riešený septikom.  


PARKOVANIE: Parkovanie je možné pred domom priamo na pozemku alebo v garáži.


LOKALITA: Dom sa nachádza v tichej oblasti medzi záhradami a rodinnými domami v blízkosti Avionu, škôl a škôlok, disponuje vynikajúcou občianskou vybavenosťou a rýchlou dostupnosťou na hlavné ťahy.


Cena: 360 000 €


Realitný maklér: Rebeka Jasenecová


Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.