Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

DELTA |2 izbový byt s garážovým státim - Ružinovská ulica

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 2-izbový byt
DELTA PROPERTY Vám ponúka na prenájom  2 izbový byt v obľúbenej mestskej časti Ružinov, na Ružinovskej ulici v Bratislave.



BYT: má výmera 61,17m2 z čoho je  10,88 m2 balón. Je orientovaný na JZ a

nachádza na 7/10 poschodí bytového domu s dvoma výťahmi v 5 ročnej novostavbe. Bytový dom má čistý udržiavaný vchod a dobrého správcu.  

DISPOZÍCIA: vstupná chodba, kúpeľňa, samostatné WC, spálňa, kuchynský kút, obývacia miestnosť so vstupom na balkón.



ZARIADENIE: byt sa prenajíma zariadený, bezpečnostné vchodové dvere, kúpeľňa so sprchovacím kútom, práčka, kuchynská linka so spotrebičmi, elektrická sklo keramická varná doska, elektrická rúra, chladnička s mrazničkou, mikrovlnka, filtrový digestor, manželská posteľ, komoda, sedacia súprava, stolík pod televízor.  





LOKALITA: ponúka kompletnú občiansku vybavenosť. V pešej dostupnosti nájdete obchod LIDL, BILLA, OC Retro, čerpaciu stanicu, kaviareň hneď pod domom, poštu, športoviská, fitness, detské ihriská, materskú a základnú školu. Nehnuteľnosť ponúka výborný prístup nielen na diaľničný obchvat, ale aj do centra mesta vďaka zastávke električiek situovanej priamo pred bytovým domom.



CENA: 650 €/mesiac vrátane energií a rarážového státia 







Realitná kancelária DELTA PROPERTY  je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou a poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.