Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

REZERVOVANÉ - BOSEN | Rekreačná chata v srdci prírody nad obcou Nemecká

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Základné informácie

Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Chata
Bosen Group Vám exkluzívne ponúka na predaj rekreačnú chatu s terasou nad obcou Nemecká. 

CHATA: Výmera chaty je 140 m2 úžitkovej plochy.

DISPOZÍCIA: Chata pozostáva z dvoch podlaží a suterénu. Na 1NP sa nachádza obývacia miestnosť s kuchyňou, kachľový krb, samostaná kúpeľňa s WC a úložným priestorom.

Na 2NP sa nachádzajú dve izby. Jedna izba je s výstupom na balkón a zo spoločnej izby je prístup ku sklápacím schodom na povalu, ktorá je využiteľná ako úložný priestor. V suteréne sa nachádza spoločenská miestnosť s krbom a taktiež kúpeľňa s vaňou a WC. V technickej miestnosti je kotol na tuhé palivo s ručným prikladaním + elektrokotol na dialkové ovládanie a boiler na ohrev vody. 

ZARIADENIE: Rekreačná chata sa predáva plne zariadená. 

POZEMOK: Výmera pozemku je 445 m2.

IS: Chata je pripojená na elektrinu a vodu. Odpad je riešený žumpou. 

LOKALITA: Rekreačná chata sa nachádza v srdci prírody v ochrannom pásme Národného parku Nízke Tatry. Oblasť je vyhľadávanou destináciou pre aktívnych dovolenkárov. Turisti a cyklisti si v blízkom okolí prídu na svoje. Dostupnosť známych lyžiarskych stredísk - Ski centrum Mýto pod Ďumbierom, Ski Tále, Chopok a mnoho ďalšieho.

CENA: 0 €

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.