Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Zariadený 4 izbový mezonet so záhradkou, Hviezdoslavov

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Tomáš Mrva

realitný maklér

+421 904 929 253
t.mrva@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Trnavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 4-izbový byt

BOSEN GROUP Vám exkluzívne ponúka na predaj 4 izbový mezonet v obci Hviezdoslavov - časť Záhrady.
BYT: sa nachádza v tehlovej jednoročnej novostavbe - rodinnom dome, ktorý má 4 bytové jednotky. Výmera bytu je 88,69 m2. 
POZEMOK: s betónovým oplotením má výmeru 203 m2 a nachádzajú sa na ňom okrasné dreviny, bazén, pieskovisko a terasa s dlažbou - imitácia dreva, záhradný nábytok - ratanová sedacia súprava so stolom. 114 m2 je v podielovom spoluvlastníctve.
ŠTANDARD: 5-komorové plastové okná s izolačným dvoj-sklom, strešná krytina- Terran, elektrické podlahové kúrenie DEVI s reguláciou teploty - termostaty v každej izbe. Vlastný inteligentný elektrický bojler na ohrev TÚV, plávajúca podlaha, automatické osvetlenie na schodisku, sanita, 2x Geberit.
ZARIADENIE: Byt sa predáva zariadený: kuchynská linka, digestor, varná doska, parná rúra, umývačka riadu, chladnička, jedálenský stôl so stoličkami, nábytok v obývacej izbe, televízor 140 cm, sedacia súprava, imitácia drevených trámov 2ks imitacia, manželská posteľ, nábytok v spálni, šatník robený na mieru.
PARKOVANIE: V cene sú 2 parkovacie státia.
LOKALITA: Tento 4 izbový byt sa nachádza 17km od Bratislavy, v kľudnej a rozvíjajúcej sa časti obce Hviezdoslavov. V blízkej dostupnosti je vlaková stanica - RegioJet (cca 500m) a plánovaná rýchlostná cesta R7. Obec Hviezdoslavov poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť. Mesto Šamorín je vzdialené len 5 km. Neďaleko sa nachádza Aquapark a športový jazdecký areál.

Úspešne predaný byt!

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.