Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | 4,5 izbový slnečný byt v Bratislave - Ružinov

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Bc. Renáta Stopiak

realitná maklérka

+421 915 089 319
stopiak@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 4-izbový byt

 Realitná kancelária Bosen Group predala exkluzívne 4,5 izbový byt na ulici Bancíkovej 7 v Bratislave - Ružinov.

BYT: 4,5 izbový byt o výmere 71 m2 (bez pivnice), pivničný box 1,30 m2 . Nachádza sa na 3. podlaží/4 panelového bytového dom bez výťahu, 2 byty na každom poschodí. Stavba z roku 1967, v roku 2015 prešiel bytový dom obnovou, ako aj samotný byt. Mesačné  náklady: plyn 10€ (3 mesiace), elektrina 30€, nájom 180€, internet  15€, byt sa predáva čiastočne zariadený.

Rozloha miestností: predsieň 8,02 m2, kuchyňa 5,83 m2, obývacia izba 16,46 m2, izba 8,09 m2, izba 7,68 m2, spálňa 11,87 m2, kúpeľňa 4,49 m2, WC 0,88 m2, šatník (izba s úložným priestorom a sušiarňou) 7,68 m2, pivničný box na prízemí bytového domu 1,30 m2.

Dispozícia: Vstup do bytu tvorí vstupná chodba s odkladacím priestorom (rolldor a závesná stena s botníkom). Priestranná chodba je spojnica vstupu do jednotlivých izieb. Dispozícia bytu pozostáva zo štyroch obytných miestností, šatníka, kuchyne, kúpeľne, samostatného WC. V šatníku sa nachádza malá miestnosť, ktorá slúži ako sušiareň. Cez priestrannú obývačku sa prechádza do detskej izby. Vstup do druhej detskej izby je cez kuchyňu. Za kuchyňou sa nachádza kúpeľňa s vaňou a s pračkou. Byt je veľmi priestranný a slnečný s orientáciou na tri svetové strany (juh, sever, východ). Byt nemá k dispozícii balkón. V izbách sú radiátory, laminátová plávajúca podlaha, vstavané skrine, v chodbe a v kuchyni je dlažba.

Lokalita: Bytový dom sa nachádza v tichej časti Ružinova, miestnej časti Pošeň.  Výhodou lokality je rýchle napojenie do centra a na diaľničný obchvat. V blízkosti bytového domu v rozsahu do 10 min je zástavka MHD, nákupné centrum Kocka, supermarket LIDL, pošta, lekáreň, základná škola, základná umelecká škola, gymnázium, materská škola. Parkovanie v lokalite je bezproblémové.

Byt je voľný od 03/2022

PARKOVANIE: Verejné parkovanie.

https://my.matterport.com/show/?m=Kx7pJSnRTWj

Cena: 259.900€

Realitný maklér: Renáta Stopiak, + 421 915 089 319

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.