Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | PRENAJATÉ: 2 izbový byt s terasou v Starom Meste, Zámocká ulica, 56 m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Alexandra Cimprichová

realitná maklérka

+421 915 733 575
cimprichova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 2-izbový byt
Bosen Group Vám ponúka exkluzívne na prenájom 2-izbový byt na Zámockej ulici v mestskej časti Bratislava I. Staré Mesto.

BYT: Byt sa nachádza na 5. podlaží v tehlovom bytovom dome s výťahom, skolaudovanom v roku 2012. Výmera bytu je 56,32 m2 a patrí k nemu veľká strešná terasa s panoramatickým výhľadom na Bratislavu.

DISPOZÍCIA: Vstupná chodba, otvorená spálňa so vstupom na terasu, kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC, priestranná obývacia izba s kuchynským kútom.

ZARIADENIE: Byt sa prenajíma KOMPLETNE zariadený – kuchynská linka so vstavanou chladničkou a mrazničkou, sklokeramickou varnou doskou, rúrou a digestorom, práčka, jedálenský stôl so stoličkami, rohová sedačka, konferenčný stolík, pracovný stôl, rolldor, posteľ, skrinky. V byte je klimatizácia a podlahové kúrenie.

PARKOVANIE: K bytu je možné prenajať parkovacie státie v podzemnej garáži za 120,- EUR mesačne.

LOKALITA: Príjemná a tichá lokalita v centre mesta v blízkosti Bratislavského hradu. Priamo pod domom sa nachádzajú malé potraviny a v pešej dostupnosti nájdete kompletnú občiansku vybavenosť – obchody, služby, banky, pošta, zastávky MHD, reštaurácie, parky, pamiatky.

Cena: Mesačné nájomné 700,- EUR (nájom 500,- EUR + energie 200,- EUR) + dvojmesačný depozit + odmena sprostredkovateľa 250,- EUR.

Byt je voľný IHNEĎ.

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena zahŕňa právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou a poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.