Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN |4 izbový byt v novostavbe Ružinov

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 4-izbový byt

Bosen Gruou Vám ponúka na predaj 4 izbový byt v mestskej časti Ružinov, na ulici Trnavská cesta.

BYT s výmerou 110m2 má dva balkóny a nachádza sa na 3/6 poschodí bytového domu s výťahom. Predáva sa v stave holobytu a je vhodný pre klienta, ktorý si ho dokončí podľa vlastných predstáv. V byte je ústredné kúrenie.  

POPIS: projekt Trnky Ružinov sú tvorené šesťpodlažnou budovou v tvare písmena "T", pozostávajúcej z administratívnej a rezidenčnej časti. Rezidenčná časť obsahuje 44 bytov. V rámci projektu okrem toho vzniklo 89 parkovacích miest. 

DISPOZÍCIA: chodba, obývacia miestnosť s kuchynským kútom, dve väčšie hlavné spálne, jedná menšia izba, kúpeľňa s WC, samostatné WC.

MESAČNÉ NÁKLADY: 230,-Eur/mesiac 
PARKOVANIE: K bytu prislúcha aj vnútorné garážové státie a vonkajšie pakovacie miesto.


LOKALITA:kompletná občianska vybavenosť, MHD, množstvo príležitostí na využitie voľného času (obchody, služby, reštaurácie, kaviarne, Freshmarket, klientske centrum, jazero Kuchajda, Štrkovec, OC Polus, školy, škôlky), rýchle napojenie na všetky smery do centra aj mimo BA


Cena : 330.000,-Eur s DPH


Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuka financovania prostredníctvom hypotéky.