Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Útulný 2 izbový byt v Starom Meste na prenájom

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Bc. Renáta Stopiak

realitná maklérka

+421 915 089 319
stopiak@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 2-izbový byt

Bosen Group prenajala 2 izbový byt v Bratislave – Staré Mesto na Cintorínskej ulici po kompletnej rekonštrukcii.  

BYT: výmera bytu je 54 m2.  Príslušenstvom bytu je chodba, kuchyňa, obývačka, izba, kúpeľňa a WC, pivnica.  Vedľa bytu sa nachádza balkón.  Byt sa nachádza na 3/5 podlaží.  

Virtuálna prehliadka: https://my.matterport.com/show/?m=E9N87MJ1Pwk

ZARIADENIE: Byt sa prenajíma kompletne zariadený. Kuchyňa je vybavená kuchynskou linkou a spotrebičmi ( chladnička, sklo keramická doska, mikrovlnka, elektrická rúra a umývačka riadu). Súčasťou obývačky je skrinka pod TV, televízor, sedacia súprava, konferenčný stolík a skrinka/knižnica. V izba je komplet zariadená (manželská posteľ a rolldor). V predsieni je rolldor s pračkou, vešiak a zrkadlo. V kúpeľke je umývadlo so skrinkou, sprchovací kút a zrkadlo. V izbách sú radiátory, plastové okná, bezpečnostné dvere a internet UPC.

PARKOVANIE: okolo bytového domu sú dostatočné parkovacie miesta. Nie je tu problém s parkovaním. Za bytovým domov je podzemné parkovisko.

Byt je voľný IHNEĎ. Zviera nie je povolené ani deti.

CENA: 610€/mesiac vrátane energií a internetu

LOKALITA: Byt sa nachádza v pokojnej časti Bratislava – Staré mesto na Cintorínskej ulici. Veľmi dobrá občianska vybavenosť, dostupnosť do centra. Pod bytovým domom je reštaurácia a zástavka autobusu. V blízkosti je škôlka, škola, nemocnica, ihrisko, obchodné centrum TESCO.  

Pre viac informácii prosím kontaktujte:

Realitný maklér: Bc. Renáta Stopiak,  + 421 915 089 319

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. K cene bude pripočítaná sprostredkovateľská odmena, ktorá zahŕňa právny servis a poradenstvo k prenájmu nehnuteľnosti.