Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | PREDANÉ: Eden Park - 3kk byt v novostavbe pri Štrkovci, Ružinov

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

Bosen Group Vám exkluzívne ponúkal na predaj priestranný a zariadený 3 izbový byt v novostavbe Eden Park pri Štrkoveckom jazere. Nachádza sa na ulici Drieňová, Bratislava – m.č. Ružinov, s dvomi garážovými státiami, samostatnou pivničnou kobkou (pri státiach) a s recepciou 24/7.

BYT: Celková rozloha bytu je 92,26 m2 z čoho balkón tvorí 9,05 m2 a pivničná kobka 2,95 m2. Nachádza sa na 2. nadzemnom podlaží z celkových 7. Je orientovaný na juhozápad s výhľadom do zeleného vnútrobloku.

DISPOZÍCIA: Byt pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej izby spojenej s kuchynskou časťou, priestrannej spálne (17 m2), detskej izby či samostatnej práčovne s úložným priestorom (4,26 m2). Z obývacej izby je výstup na priestrannú loggiu (9,05 m2) s príjemným výhľadom do zeleného vnútrobloku. Byt disponuje kúpeľňou (5,57 m2) s klasickou vaňou a samostatnou toaletou s bidetom.

ZARIADENIE: Byt sa predáva zariadený. Súčasťou zariadenia je kompletne zariadená kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi BOSCH (sklokeramická varná doska, chladnička s mrazničkou, vstavaná elektrická rúra, umývačka riadu, digestor, mikrovlnná rúra), jedálenský stôl so stoličkami, sedačka, konferenčný stolík, TV, skrinka pod TV, police, klimatizácia. V chodbe sa nachádza vešiaková stena, skriňa so zrkadlom a vstavaná skriňa (šatník). Súčasťou toalety je bidet, skrinky a v rámci kúpeľne s klasickou vaňou nájdete aj skrinku pod umývadlo a dvojdverovú skriňu. Kompletne zariadená je spálňa (manželská posteľ, šuplíková skriňa, dve dvojkrídlové skrine). Práčka je umiestnená v práčovni.

PARKOVANIE: Garážové parkovacie státia vedľa seba (2x).

LOKALITA: EDEN PARK je obľúbený kvôli skvelej polohe v blízkosti Štrkoveckého jazera vhodného na relax, zábavu s deťmi či šport. V tesnej blízkosti sa nachádzajú potraviny Billa (100 m), reštaurácie, kaviareň, vináreň, športoviská. Veľkou výhodou je aj dobré napojenie na diaľničný obchvat či blízkosť zastávok MHD. V blízkosti sa nachádzajú aj biznis centrá Apollo, CBC ale aj nákupné centrá VIVO, Central či Nivy.

CENA: 369.900 € byt + 5.900 € pivničná kobka + 54.000 € dve garážové státia = 429.800 €

3D VIRTUÁLNA PREHLIADKA: https://my.matterport.com/show/?m=1xSn2DhDxGi

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.