Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Novostavba 3 izbového domu 105 m2 - Trenčín - Záblatie

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Ing. Martin Grunta

Riaditeľ pobočky

+421 911 083 672
grunta@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Ponúkam na predaj NOVOSTAVBU rodinného domu z projektu "Perla Záblatia" v meste Trenčín.

DOM: Celková úžitková plochoa rodinného domu je 105m2. Rodinné domy sú postavené z tehly a sú zateplené. Okná sú značky Salamander (3 sklo). V domoch sa nachádza tepelné čerpadlo značky MITSUBISHI, ktoré zabezpečuje ohrev teplej vody a zároveň vykuruje celý dom podlahovým kúrením. Pred novostavbami sa nachádzajú dve súkromné parkovacie státia. Domy sú postavené z kvalitných materiálov, čo zabezbečuje nízke mesačné náklady (cca. 80€/mesiac). Medzi domami je dodržaná protipožiarná ochrana a každý rodinný dom má svoje obvodové múry odizolované vatou od seba. 

POZEMOK: Pozemok každého domu je zrovnaný a oplotený.

DISPOZÍCIA: Dom je rozdelený na dennú a nočnú časť. Vstup do domu je cez predsieň z ktorej je možnosť prejsť do miestnosti s WC, umývadlom a planovaným miestom pre práčku. Ďalej prejdeme do dennej časti domu a to do otvorenej kuchyne s obývacou miestnosťou. Po schodisku sa dostaneme do nočnej časti domu. Na poschodí sa nachádza kúpeľňa s vaňou, oddelené WC, 16m2 spáľňa a 16m2 detská izba. 

LOKALITA: Projekt rodinných domov sa nachádza v novovybudovanej lokalite mesta Trenčín. V okolí projektu sa nachádza občianská vybavenosť pre konfortné bývanie s možnosťou rýchleho napojenia na diaľnici D1.

NA KLÚČ: Každý dom vieme dokončiť podľa predstáv klienta.

CENA: od 239.000,-€

KONTAKT: Ing. Martin Grunta, 0911 083 672, grunta@byvakom.sk

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.