Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PRENAJATÉ | BOSEN | 2 izbový mezonet s terasou na ulici Ursínyho, Bratislava – m.č. Nové mesto

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Klaudia Jenischová

realitná maklérka

+421 919 188 524
jenischova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 2-izbový byt

Bosen Group Vám ponúkal na prenájom jedinečný 2 izbový mezonet vo vyhľadávanej lokalite Nového Mesta.

Byt : Úžitková plocha bytu je  90 m2 a plocha terasy 26 m2. Byt je plne klimatizovaný a jeho vykurovanie je riešené podlahovým kúrením.

DISPOZÍCIA:

1. poschodie – Vstupná chodba ,priestranná obývacia časť spojená s kuchyňou. Samostatné WC.

2. poschodie – Pracovná časť s pohovkou a pc stolíkom, spálňa s priestranným wolk in šatníkom a výstupom na terasu, kúpeľňa s vaňou a sprchovým kútom. Loggia s veľkým záhradným stolom a markízou.

ZARIADENIE: Byt sa prenajíma kompletne vybavený. V celom byte je dostatok úložného priestoru. Vybavenie kuchyne – veľká chladnička s mrazničkou, vstavané spotrebiče -  umývačka riadu, elektrická rúra, plynový sporák. Kuchyňa je vybavená kuchynským riadom vrátane hrncov. Na 2. poschodí sa na oknách nachádzajú exteriérové rolety.

PARKOVANIE: V okolí bytového domu.

LOKALITA: Obľúbená a veľmi vyhľadávaná lokalita vrámci Bratislavy v blízkosti Račianskeho mýta. V blízkom okolí je skvelá občianska vybavenosť – obchody, lekáreň, zastávka MHD, služby, nemocnica, park, OC Central.

CENA: Nájom 750 Eur/mesiac + 150 Eur/energie/osoba + jednomesačný vratný depozit

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena bola konečná a zahŕňala poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.