Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | 3 izbový byt pri Račianskom Mýte, Bratislava - Nové Mesto, 63,3 m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Alexandra Cimprichová

realitná maklérka

+421 915 733 575
cimprichova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
Bosen Group Vám ponúka na predaj 3-izbový byt s balkónom a pivnicou na Račianskej ulici v mestskej časti Bratislava III. Nové Mesto. 

BYT: Nachádza sa na 9p./11p. zatepleného panelového bytového domu s novým výťahom a dvomi vstupmi na čip. Výmera bytu je 63,3 m2 (byt 57,8 m2 + pivnica 3 m2 + balkón 2,5 m2). Byt prešiel staršou čiastočnou rekonštrukciou.

DISPOZÍCIA: Vstupná chodba, samostatné WC, kúpeľňa s vaňou, severovýchodne orientovaná prechodná obývacia izba a kuchyňa s balkónom, spálňa a izba s francúzskym oknom orientované na severozápad, vďaka čomu je výhľad na Kolibu a Kamzík.

PARKOVANIE: V okolí bytového domu.

LOKALITA: Vynikajúca lokalita pri Račianskom mýte s priamou dostupnosťou do centra mesta. V blízkom okolí je skvelá občianska vybavenosť – obchody, služby, zastávky MHD na všetky smery, hlavná vlaková stanica, nemocnica, parky, školy, škôlky, reštaurácie, OC Central, tržnica.

CENA: 244.999 EUR

Realitný maklér: Alexandra Cimprichová

Tel.: 0915 733 575 

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.