Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PRENAJATÉ BOSEN | 3 room apartment in City Park Ružinov

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Rebeka Jasenecová

realitná maklérka

+421911343090
jasenecova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 3-izbový byt
Bosen Group Vám ponúkal na prenájom zariadený, 3 izbový byt v novostavbe City Park, Jarabinková ulica, v meste Bratislava - Ružinov. Súčasťou prenájmu je garážové státie.

BYT: Celková rozloha bytu je 67.08 m2 + terasa o rozlohe 26.78 m2. Nachádza sa v dome C na 21. poschodí. 

DISPOZÍCIA: Byt pozostáva z predsiene, obývacej izby spojenej s kuchyňou (s výstupom na terasu), spálne so vstupom do kúpeľne s vaňou a wc, druhej kúpeľne so sprchovým kútom a wc (vstup z predsiene) a tretej izby. 

 

ZARIADENIE: Byt je zariadený: rolldor v chodbe, kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi (sklokeramická varná doska, elektrická rúra, chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, mikrovlnka), jedálenský stôl so stoličkami ,sedacia súprava v obývacej izbe, konferenčný stolík, komoda pod televízor, manželská posteľ s nočnými stolíkmi, vstavaná skriňa v spálni a exteriérové sedenie so stolom na balkóne. Každá z izieb je vybavená klimatizačnou jednotkou. Byt disponuje rekuperáciou.

PARKOVANIE: Parkovacie garážové státie.

CENA : 990 € / mesiac nájomné + 200 EUR / mesiac energie + 100 EUR / mesiac garážové státie + 1290 EUR / depozit + 1290 EUR / sprostredkovateľská provízia

VOĽNÝ K NASŤAHOVANIU OD 11. Apríla  2023.