Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PREDANÉ: BOSEN | Zariadený 3 izb. byt s výbornou dispozíciou, Petržalka, 73 m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

PREDANÉ: Bosen Group v zastúpení realitného makléra Ivana Babušíka, Vám exkluzívne ponúkal na predaj zariadený 3 izbový byt s loggiou na 8. poschodí, s výhľadom do vnútrobloku. Nachádza sa na ulici Mamateyova, Bratislava – m.č. Petržalka.

BYT: Celková rozloha bytu je 73,22 m2 z čoho loggia tvorí 3,61 m2 a pivničná kobka 1,33 m2. Nachádza sa na 8. poschodí z celkových 13. Je orientovaný na juhozápad a severozápad.

DISPOZÍCIA:  Za vstupnými dverami sa nachádza chodba s úložným priestorom a vstupom do oddelenej obývacej izby (19 m2). Obývacia izba je priečkou čiastočne oddelená aj od kuchyne s jedálenskou časťou, z kadiaľ je výstup na loggiu. Cez kuchyňu sa dostanete tiež do samostatnej spálne. Medzi kuchyňou a predsieňov sa nachádza chodba, ktorá môže pri menších úpravách slúžiť ako ďalší úložný priestor (špajza). Predsieň  disponuje množstvom úložného priestoru a umožňuje vstupy do samostatnej toalety, kúpeľne s klasickou vaňou a do druhej spálne.

ZARIADENIE: Byt je kompletne zariadený. V predsieni je botník, vešiaková stena, 2 skrine a veľký rolldor. V obývacej izbe sa nachádza pohovka, kreslo, konferenčný stolík, TV, stolík pod TV, jedálenský stolík s dvomi stoličkami, klimatizácia a lampa. V kuchynskej časti je kuchynská linka s plynovým sporákom a elektrickou rúrou, chladnička s mrazničkou, mikrovlnka, jedálenský stolík s dvomi stoličkami a dve skrinky. Spálňa disponuje manželskou posteľou, dvomi skrinkami, písacím stolom a dvomi stoličkami. V druhej spálni sa nachádza manželská posteľ, nočný stolík, vstavaná skriňa a toaletný stolík so zrkadlom a stoličkou.

PARKOVANIE: Verejné parkovanie v blízkosti bytového domu.

LOKALITA: Okolie Mamateyovej ulice je jednou z najvyhľadávanejších lokalít v rámci Petržalky. Nachádza sa na začiatku Petržalky v blízkosti Ekonomickej univerzity, či Petržalskej hrádze s cyklotrasami. V blízkosti nájdete tiež potraviny Tesco, reštaurácie a podniky, fitness centrum, detské ihrisko a množstvo zelene. Zastávky MHD sú v tesnej blízkosti rovnako ako aj výjazd na obchvat.

CENA: 229.990 €

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.