Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | 6 izbový byt v dome so záhradou a garážou, Bratislava-Ružinov

MAKLÉR

Adam Belianský

manager, realitný maklér

+421 944 288 368
beliansky@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Bosen Group Vám ponúka 6 izbový byt v dome vo vyhľadávanej časti Ružinova, Bratislava na Čečinovej ulici.

BYT: 6 izbový byt o výmere 157,9m2 sa nachádza na 1. poschodí domu s 2 bytovými jednotkami. Momentálne je rozdelený na dva byty a to 4 izbový (116,2m2) a 2 izbový (41,7m2) byt. Byty je možné jednoducho spojiť naspäť. K bytu prislúcha veľká pivnica (57,9m2), garážové miesto v dvojgaráži a spoločný dvor s jedným susedom. Byt sa predáva čiastočne zariadený. 

DISPOZÍCIA: 4 izbový byt je rozdelený na dennú a nočnú časť. Vstup do bytu tvorí chodba so šatníkovou skriňou a je spojená s obývacou izbou, jedálenskym kútom a kuchyňou. V nočnej časti sa nachádzajú 3 izby a kúpeľňa spojená s toaletou. V byte sa nachádzajú 2 klimatizačné jednotky. Kuchyňa s obývačkou má vyhotovenú vizualizáciu architektom, vid' foto. 

2 izbový byt pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne, obývačky spojenej s kuchyňou a samostatnou izbou. Oba byty majú vonkajšie elektrické žalúzie. 

VIRTUÁLNA PREHLIADKA: https://my.matterport.com/show/?m=Lpa2uDpGi4R

LOKALITA: Dom sa nachádza vo vyhľadávanej časti Ružinova, miestnej časti Prievoz. Výhodou lokality je rýchle napojenie do centra a na diaľničný obchvat. V blízkosti bytového domu v rozsahu do 10 min je zástavka MHD, nákupné centrum, supermarket, pošta, lekáreň, základná škola, gymnázium, materská škola. Parkovanie v lokalite je bezproblémové.

PARKOVANIE: garáž na 1 auto + bezproblémove parkovanie pred domom

CENA: 550.000€

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.