Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | REZERVOVANÝ 3 izbový byt s loggiou, kompletná rekonštrukcia, Petržalka, 69 m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Michaela Krnáčová

realitná maklérka

+421 911 110 999
krnacova@bosen.sk


Základné informácie

Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
BOSEN GROUP Vám exkluzívne ponúka na predaj kompletne zrekonštruovaný 3 izbový byt s loggiou a pivničnou kobkou v obľúbenej Bratislavskej mestskej časti Petržalka - Lúky. 
 

BYT: Celková rozloha bytu je 69,13 m2 z čoho loggia tvorí 3,1 m2 a pivničná kobka 1,50 m2. Nachádza sa na 3. nadzemnom podlaží z celkových 13. s dvoma výťahmi, orientovaný na dve svetové strany V ( obývacia izba, kuchyňa, izba ), jedna izba na Z ( spálňa ). Bytový dom je po rekonštrukcií zateplený, nová strecha aj výťahy. 

DISPOZÍCIA: Pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej izby o rozmere 16,32 m2, dvoch samostatne nepriechodných izieb o rozmere 11,84m2 a 8,09 m2, kuchyne, kúpeľne, oddelenej toalete a loggie.

ZARIADENIE:  Byt sa predáva čiastočne zariadený nábytkom vyrobeným na mieru. Moderná kuchynská linka v bielo-matnom prevedení, zahŕňa vstavané spotrebiče ako indukčná varná doska, umývačka riadu, mikrovlnná rúra a elektrická rúra. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou. 

PARKOVANIE: V okolí bytového domu.

CENA: 204.990 €

LOKALITA: Veľmi žiadaná lokalita nakoľko disponuje dostatočnou zeleňou a kompletnou občianskou vybavenosťou. V pešej dostupnosti: základná škola, materská škola, detské ihrisko, Lidl, nemocnica, pošta, reštaurácie, cyklotrasy, MHD, petržalská hrádza a obľúbené jazero Veľký Draždiak.

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná. Zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného právneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.