Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | 4 izbový rodinný dom s garážou a záhradkou, Hrádzna, Rovinka

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Mgr. Ivana Sovová

realitná maklérka

+421 911 818 181
sovova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Bosen Group Vám ponúka na predaj 4 izbový rodinný dom v radovej zástavbe s krbom, garážou a záhradkou.

DOM: Úžitková plocha domu je 158 m2, zastavaná plocha je 97 m2. Jedná sa o dvojpodlažný rodinný dom s balkónom o výmere 7,35 m2 a loggiou v spálni (2 m2), záhradkou (69 m2) a garážou o výmere 18,91 m2.

DISPOZÍCIA:
PRÍZEMIE: chodba, predsieň, samostatné WC s umývadlom, šatník, komora, kuchyňa spojená s obývacou izbou, garáž, záhrada
POSCHODIE: hala, 3x izba, šatník, kúpeľňa (vaňa), kúpeľňa (sprchový kút) spojená s WC

ZARIADENIE: Dom sa predáva zariadený. Kuchynská linka na mieru so vstavanými spotrebičmi (elektrická rúra, mikrovlnná rúra, umývačka riadu) a voľne stojacou chladničkou s mrazničkou, jedálenský stôl so stoličkami, stolík pod televízor, konferenčný stôl, vstavané skrine v šatníku, postele v izbách, manželská posteľ, stolíky, skrine, sedačka, 3x TV so set top boxom.

VYBAVENIE: Podlahové kúrenie vodné, plynový kotol, podlaha – dlažba, vinyl, krb, exteriérové rolety na diaľkové ovládanie, fólie na oknách, bezpečnostné dvere, alarm, klimatizácia.

POZEMOK: Rovinatý pozemok o rozlohe 197 m2.

PARKOVANIE: 1 parkovacie státie v garáži, 1 parkovacie státie pred domom.

CENA: 339.990 EUR

LOKALITA: Rodinný dom sa nachádza v obci Rovinka v tesnej blízkosti hrádze a s dobrou dostupnosťou do Bratislavy vďaka rýchlemu napojeniu na diaľničný obchvat D4/R7. V obci sa nachádza škôlka, škola, potraviny, zdravotné stredisko, reštaurácie, banky, zástavka autobusu a nákupné centrum City Park Rovinka s rôznymi obchodmi a službami – Billa, Pepco, DM drogerie, lekáreň, pekáreň, mäsiarstvo, autoumyváreň, čerpacie stanice Shell a Oliva.

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.