Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Skladové priestory, Klincová, Ružinov, 100-450 m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Adam Belianský

manager, realitný maklér

+421 944 288 368
beliansky@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Objekty
Typ: Prenájom
Typ objektu: Sklady a haly

Bosen Group Vám ponúka na prenájom výborne situovaný skladový priestor v Bratislave, časť Nivy na ulici Klincová s rozlohou 100-450 m2.

SKLAD : Stavba je 3-podlažná, aktuálne využívaná ako skladové  priestory - kójový systém od 100m2 do 450 m2 s možnosťou prenajatia aj kancelárskych priestorov. Konštrukčný systém budovy je železobetónový skelet s tehlovými stenami. Budova je strážená s vrátnicou, prístupná 24/7. Okná sú na väčšine budovy plastové, podlažia sú oddelené mrežovými dverami a na každom sa nachádza sociálne zariadenie (wc) a kuchynka.  

TECHNICKÉ PARAMETRE: Povolené zaťaženie podlahy je 2000 kg/m2. Podlaha je na 1NP bezprašná liata, na 2NP a 3NP je brúsený betón.  Na prízemí je nakladacia/vykladacia rampa s nákladným výťahom s nosnosťou 2000 kg za poplatok v závislosti od podlažia a veľkosti skladu (nepresahuje 100 eur/mesiac). Sklad je temperovaný na 15°-17°C v zimných mesiacoch. Svetlá výška stropu je 3m. V skaldoch je internet-káblový. Vo dvore sa môžu nachádzať autá, ktorých súčet hmotností nepresiahne 24 ton. 

PARKOVANIE: Možnosť prenajatia 4 parkovacích miest pre osobné vozidlá pred budovou - 1 park. miesto je 45 eur/mes+DPH. Parkovanie osobných a dodávkových  vozidiel je možný v oplotenom areály 60 eur/mes+DPH.


LOKALITA: Strategická poloha skladu ponúka jeho všestranné využitie pre bezproblémový výjazd na D1, R7 ako aj blízkosť centra mesta.  

CENA: 2,85 eur/m2 (+DPH prípade platcu DPH) 

K cene bude pripočítaná cena za energie 4.20 eur/m2 (kúrenie, el. energia) +DPH, služby (stráženie objektu, likvidácia odpadu, upratovanie spoločných priestorov)+DPH, podiel na spoločných priestoroch 1.60 eur/m2 +DPH a poplatok za využívanie výťahu v závislosti od podlažia a prenajatej plochy (najviac však 100 eur/mes)

Voľný Ihneď

Realitný maklér: Adam Belianský
                              +421 944 288 368
                             beliansky@bosen.sk

Pre podrobnejšie informácie ma neváhajte kontaktovať.

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou a poradenstvo k prenájmu nehnuteľnosti.