Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Kancelárske priestory, Klincová, Ružinov, 20-37m2

  • 4,85 €/m2/mesiac

Základné informácie

Interné ID: MD003
Ulica: Klincová
Mestská časť: Nivy
Obec: Bratislava-Ružinov
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Objekty
Typ: Prenájom
Typ objektu: Kancelárie

BOSEN | Kancelárske priestory, Klincová, Ružinov, 20-37m2

Popis nehnuteľnosti

Bosen Group Vám ponúka na prenájom výborne situované kancelárske priestory v Bratislave, časť Nivy na ulici Klincová s rozlohou 20-37m2.

BUDOVA : Stavba je 3-podlažná, aktuálne využívaná ako kancelárske priestory s možnosťou prenajatia aj skladových priestorov. Konštrukčný systém je železobetónový skelets tehlovými výplňami. Budova je strážená s vrátnicou, prístupná 24/7. Okná sú plastové, na podlaží sa nachádzajú sociálne zariadenia (wc) a kuchynka. 

KANCELÁRIE: Na prenájom ponúkame niekoľko kancelárií 20-37 m2 s káblovým internetom a prípojkami elektriny v každej miestnosti. Aktuálne je k dispozícií 5 kancelárií bez výťahu. Orientácia je do dvora a do ulice s malou premávkou bez hluku, rozmery a umiestnenie kancelírií sú uvedené v nákrese. 

PARKOVANIE: Možnosť prenajatia 4 parkovacích miest pre osobné vozidlá pred budovou - 1 park. miesto je 45 eur/mes+DPH

LOKALITA: Výborná poloha kancelárií ponúka ich všestranné využitie. V blízkosti sa nachádza zástavka električky a HMD do 5 min chôdze, LIDL, kaviarne, malé prevádzky, nemocnica - Ružinov. 
 

CENA: 4,85 eur/m2 (+DPH v prípade platcu DPH)

K cene bude pripočítaná cena za energie 4.50 eur/m2 (kúrenie, el. energia) +DPH, služby (stráženie objektu, likvidácia odpadu, upratovanie spoločných priestorov)+DPH a podiel na spoločných priestoroch 1.60 eur/m2 +DPH 


Voľný Ihneď

Realitný maklér: Martina Jančiová
                              +421 903784100
                             m.janciova@bosen.sk

Pre podrobnejšie informácie ma neváhajte kontaktovať.

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou a poradenstvo k prenájmu nehnuteľnosti.

 

BLIŽŠIE INFO

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
20 m2
Úžitková plocha:
20 m2
Počet podlaží:
3
Výťah:
nie
Parkovanie:
áno
Zariadenie:
nezariadený
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
áno
Internet:
áno - káblový rozvod
Materiál:
panel
 

MAKLÉR

Mgr. Martina Jančiová

Property manager

Radi Vám poradíme

 

Podobné nehnuteľnosti