Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PRENAJATÉ | BOSEN | Nadštandardný 8 izb. rodinný dom pod Slavínom

MAKLÉR

Klaudia Jenischová

realitná maklérka

+421 919 188 524
jenischova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Prenájom
Typ domu: Rodinný dom
PRENAJATÉ Bosen Group Vám ponúkal na prenájom nadštandardný 8 izbový trojpodlažný rodinný dom na ulici Andreja Plávku - pod Slavínom s možnosťou využitia ako sídlo firmy - kancelárie.

RODINNÝ DOM: Úžitková plocha rodinného domu je 350 m2. Rodinný dom sa nachádza na pozemku s výmerou 420 m2. Dom má veľkú záhradu a tiež terasu s rozlohou 28 m2, z ktorej je vstup do sauny. Parkovacie státie pre 2 osobné autá je v suteréne v garáži rodinného domu, na ulici je možnosť parkovania pre ďalšie autá.

ZARIADENIE: Dom sa prenajíma NEZARIADENÝ, k dispozícii je priestranná otvorená kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi - americká chladnička s mrazničkou, mikrovlnná rúra, elektrická rúra, umývačka riadu, varná doska, digestor.

Súčasťou vybavenia domu je kamerový systém, alarm, KLIMATIZÁCIA v každej miestnosti, podlahové kúrenie či bezpečnostné dvere.

TV a optický internet si klient rieši na vlastné náklady. 

DISPOZÍCIA: Vstupnými dverami alebo cez dvojgaráž s priamym vstupom do domu sa vchádza do SUTERÉNU, kde sú umiestnené dve priestranné pivnice a technická miestnosť. Vstupnou halou sa dostanete po schodisku na PRÍZEMIE domu, kde sa nachádza otvorená moderná kuchyňa vybavená všetkými elektrospotrebičmi a barovým pultom spojená s obývacou časťou, cez ktorú je výstup na záhradu a terasu. Tam je umiestnená fínska sauna so sprchou ako aj predpríprava na jacuzzi. Ďalej sú tu dve otvorené izby o výmere 11,7 m2 a 25,25 m2 a samostatné WC. Druhým schodiskom sa dostanete na 1. POSCHODIE domu, kde sa nachádza 5 izieb s výmerami 25,25 m2, 16 m2, 12,6 m2, 10,15 m2, 13,36 m2, z toho z jednej je výstup na loggiu o výmere 8,15 m2. Sú tu dve kúpeľne vybavené vaňou aj sprchovým kútom ako aj 2 samostatné WC.

LOKALITA: Dom ponúka maximálny komfort bývania, nachádza sa v tichej lukratívnej časti Bratislavy s výbornou dostupnosťou do centra mesta ako aj na diaľničný obchvat autom či MHD. V blízkosti domu je Horský park s možnosťou rôznych športových aktivít spojených s príjemnými prechádzkami, Prezidentský palác so záhradou, školy (aj medzinárodné - anglická, nemecká) a škôlky, občianska vybavenosť.

Dom je vhodný na bývanie aj ako sídlo firmy. 

Možnosť nájmu aj s domácim zvieraťom (pes, mačka a pod.)

Cena: 3 300 €/mesiac + 400 € energie 

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena bola konečná, zahŕňala províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou.