Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Slnečný 4i byt v Líščom údolí s garážou, Donnerova, Karlova Ves, 99 m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

JUDr. Veronika Pfundtnerová

realitná maklérka

+421 905 619 358
pfundtnerova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 4-izbový byt

Tento štýlový byt si našiel svojich štastných majiteľov, ktorí ním boli očarení rovnako ako ja. Bola to veľmi pekná spolupráca aj na jednej aj na druhej strane. ďakujem za prejavenú dôveru.

 
BYT: Celková výmera bytu je 99 m2 z čoho loggia tvorí 9 m2. K bytu prislúcha aj  pivničná kobka s výmerou 2 m2 a samostatný menší sklad na poschodí pri výťahu. Byt sa nachádza na 4. nadzemnom podlaží z celkových 7. poschodí s výťahom a výhľadom do priestranného parku so zeleňou. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2016. Súčasťou zatepleného bytového domu sú aj spoločné priestory kočikárne. Významným benefitom je garáž, ktorá sa nachádza priamo vedľa vchodu do bytového domu.


DISPOZÍCIA: Vstupná chodba so zabudovaným šatníkom a vstupom do samostatnej toalety a pracovne. Priestranná kúpeľňa so saunou. Slnečná kuchyňa s jedálenskou časťou je spojená s obývacou izbou, pričom je tu možnosť oddelenia týchto dvoch miestností. Na priestrannú loggiu orientovanú na západ je vchod z obývacej izby a tak isto z kúpeľne. Nočná časť bytu pozostáva z dvoch samostatných spální, pričom v hlavnej spálni je walk-in šatník.

ZARIADENIE:  Byt sa predáva aj so zariadením. Súčasťou zariadenia sú: kuchynská linka s elektrickou rúrou, indukčnou varnou doskou, umývačkou riadu a chladnička s mrazničkou. V obývacej izbe je pohodlná sedacia súprava s kreslom a konferenčný stolík. V nadštandardnej kúpeľni s dvomi umývadlami je sprcha a priestranná sauna, čo je naozaj neoceniteľná súčasť bytu najmä v zimných mesiacoch.  Pracovňa je zariadená veľmi praktickým policovým systémom. V oboch spálňach sa nachádzajú manželské postele. V byte je dostatok úložných priestorov zabezpečené dvoma zabudovanými šatníkmi (chodba, spálňa) a tiež priestrannou skriňou v druhej spálni.


LOKALITA: Vynikajúca lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou v pešej dostupnosti. V okolí bytového domu sa nachádzajú školy, reštaurácie, kaviarne, nemocnica, čerpacia stanica, kompletná sieť obchodov ako aj lesopark SNP (Líščie údolie) 5 min chôdze od bytového domu. Líščie údolie je ideálnym miestom pre ľudí,  ktorí hľadajú mestský spôsob bývania, ale zároveň majú radi kontakt s prírodou.

V bezprostrednej blízkosti bytu sa ľahko napojíte na cyklotrasu či už do prírody alebo do centra mesta. Táto skvelá lokalita ponúka skvelé dopravné napojenie do centra mesta prostredníctvom električiek ( č. 4, 9 ) aj autobusov, pričom zastávka MHD je v tesnej blízkosti (4min).  A taktiež je tu výborné napojenie na diaľničný obchvat.

PARKOVANIE: K bytu prislúcha aj garáž s rozlohou 16 m2 s elektrickou bránou, ktorá sa nachádza priamo pri vchode do bytového domu. Parkovanie v okolí je bezplatné a priamo pred bytovým domom úplne bezproblémové.

CENA: 329.900 € byt + 30.000 € garáž  = 359.900 €


Realitný maklér: JUDr. Veronika Pfundtnerová


Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.