Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Prenájom novostavby kancelárskych priestorov, Betliarska, Petržalka, 293 m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Mgr.art. Nora Žalúdeková

realitný maklér

+421 902 327 970
zaludekova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Objekty
Typ: Prenájom
Typ objektu: Kancelárie
Bosen Group Vám ponúka na prenájom výborne situované kancelárske priestory v Bratislave, časť Petržalka na ulici Betliarska s rozlohou do 300 m2.

PRIESTORY: Priestor pozostáva z 5 kancelárií, 1 zasadačky a dvoch zatiaľ nezaradených priestorov vhodných na ďalšie kancelárie/zasadačky. Súčasťou kancelárií je aj spoločný priestor s kuchynkou. Sociálne zariadenia sú spoločné pre celé 1. poschodie. Priestory sú klimatizované, vykurované s vonkajšími elektrickými žalúziami.

PARKOVANIE: V areáli sa nachádza 5 parkovacích miest pred budovou, pre osobné autá, za príplatok - 1 park. miesto je 55 eur/mes.

LOKALITA: Strategická poloha kancelárskych priestorov ponúka jeho všestranné využitie v súčasnosti, ale aj budúcnosti kvôli neďalekému výjazdu na obchvat Petržalky, ako aj rýchlostnú cestu D4, R7, ktoré odtiaľto zabezpečujú výborné napojenie do všetkých častí BA. 

CENA: 10,50 eur/m2 bez DPH + energie

Voľný od Októbra 2022

Realitný maklér: Petra Kovářová

Pre podrobnejšie informácie ma neváhajte kontaktovať.

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie a právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou.