Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | 4 izbový samostatný jednopodlažný rodinný dom v Miloslavove

MAKLÉR

Bc. Renáta Stopiak

realitná maklérka

+421 915 089 319
stopiak@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Realitná kancelária Bosen Group predala slnečný 4 izbový rodinný dom s veľkou záhradou v lokalite Alžbetin Dvor, Štvrtocká ulica. 

Dom: - 14 ročná novostavba, samostatne stojaci jednopodlažný RD s obytným podkrovím, nepodpivničený, s valbovou  strechou, krytina Bramac,  murovaný z tvárnic Porotherm, strop železobetón,  krov drevený,  drevene Velux okná a Eurookná,  predpríprava na solárne kolektory, krbové kachle, plynový kotol Buderus, teplovodné kúrenie a radiátory, , 4 izbový, s úžitkovou plochou 168,63 m2, terasa 18,9 m2, zastavaná plocha 106 m2, mesačné náklady: plyn 110€, voda 40€, elektrina 57€, dom sa predáva nezariadený.

Pozemok: plocha pozemku 907 m2, všetky inžinierske siete (vodovod, kanalizácia, elektrika, plyn, optika, Radiolan), studňa, závlaha, chodník, plot, záhradný domček, terasa

Dispozícia: Vstup do domu tvorí veľká priestranná vstupná chodba so schodiskom. Oproti haly sa nachádza obývacia izba s východom na terasu, s krbovými kachľami, s jedálenským kútom a kuchyňa, ktorá je plne vybavená všetkými spotrebičmi ( plynový sporák, elektrická rúra, mikrovlnka, umývačka riadu, digestor). Na prízemí sa ešte nachádza izba s výhľadom do záhrady, kúpeľňa s WC a špajza.

Na horné poschodie vedie veľké drevené schodisko. Na Poschodí sa nachádzajú dve veľké priestranné a slnečné izby so strešnými okrami, v jednej izbe je šatník. Na chodbe je priestor pre malú posilňovňu či malú pracovňu. Horná kúpeľňa má vaňu aj sprchovací kút a WC. V izbách sú radiátory.

Lokalita: rodinný dom sa nachádza v tichej časti dediny s veľmi dobrou dostupnosťou do centra, kde sa nachádzajú potraviny, lekár,  miestny úrad, kostol, zmrzlina, pizzeria,  neďaleko je škôlka, škola, športové ihrisko, lekáreň, vlaková stanica a autobusová zástavka.  Dedina Miloslavov je od Bratislavy vzdialená 15 km, Podunajské Biskupice 10 km, Šamorín 15 km. Rýchla dostupnosť je zabezpečená vlakom (RegioJet) do Bratislava ako aj do Komárna. Obec ponúka pohodlné bývanie pre mladé rodiny, športové vyžitie – cyklotrasa (napojenie na Dunajskú hrádzu smer Gabčíkovo alebo Bratislava, komplex X-bionic v Šamoríne.

Cena: 423.000 €

Realitný maklér: Bc. Renáta Stopiak, tel.: 0915/089 319

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.