Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | PREDANÉ Novostavba 3 izbová chata v obci Častá, 404m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Adam Belianský

manager, realitný maklér

+421 944 288 368
beliansky@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Chata

Realitná kancelária Bosen Group predala modernú novostavbu 3 izbovej chaty v tichej časti obce Častá.

VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=dshnSVwalP0

DOM: Novostavba postavená v roku 2021. Úžitková plocha chaty je 60m2. Je napojená na elektriku, vodu zo studne a 6,5 kubíka veľkú žumpu. Vykurovanie je zabezpečené elektrickým podlahovým kúrením a kachlami. V chate je internet a predpríprava na alarm. Predáva sa kompletne zariadená.

POZEMOK: Pozemok má veľkosť 404m2 a je rovinatý. Nachádza sa na ňom záhradný domček spojený s altánkom. 

CENA: 160.000€

MAKLÉR: Adam Belianský
                 +421 944 288 368
                 beliansky@bosen.sk

LOKALITA: Obec častá sa náchadza v tichom prostredí na úpätí Malých Karpát. V okolí sa nachádza množstov turistických a športových aktivít. V pešej blízkosti chaty je vodná nádrž Budmerice ako aj Hrad Červený Kameň. Obec je kompletne občiansky vybavená (škola, škôlka, potraviny, reštaurácie, múzeum).

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.