Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Priestranný 3 izbový byt v tichej lokalite m.č. Ružinov - Trnávka, ulica Banšelova, 82 m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Ing. Natália Herškovič

manager

+421 908 257 677
herskovic@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

Kompletne zrekonštruovaný 3 izbový byt na ulici Banšelova v Bratislave úspešne predaný.

BYT: Má výmeru 81,74 m2 a je situovaný na 1NP / 2 polyfunkčného domu z roku 2003. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2018. Rekonštrukcia bola prevedená z kvalitných materiálov a zahŕňa drevené podlahy, nábytok na mieru, klimatizáciu, externé žalúzie.

DISPOZÍCIA: vstupná hala, obývacia miestnosť spojená s kuchyňou, 2x samostatná izba, kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom a toaletou

ZARIADENIE: Byt sa predáva čiastočne zariadený – kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi, sedacia súprava, šatníkové skrine.

PARKOVANIE: 1x samostatné uzamykateľné garážové státie (16,96 m2) a možnosť parkovania pred bytovým domom

LOKALITA: Je jednou z najobľúbenejších bratislavských lokalít na bývanie. Ponúka kompletnú občiansku vybavenosť ako školy, škôlky, obchody, zdravotné strediská, NC Avion, reštaurácie, kaviarne, sieť MHD do všetkých mestských častí  a rýchle dopravné napojenie na hlavné cestné ťahy a dialničný obchvat mesta.

CENA: 205 000,- EUR

Realitný maklér: Ing. Natália Herškovič, +421908257677, herskovic@bosen.sk

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.