Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

REZERVOVANÉ | Priestranný 3 izb.byt v skvelej lokalite, Ružinov, Andreja Mráza, 81 m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Mgr. Martin Zvolenský

realitný maklér

+421 904 335 165
zvolensky@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

Bosen Group ponúkal na predaj priestranný 3 izbový byt s veľkými nepriechodnými izbami a šatníkom. Nachádza sa v skvelej tichej časti Ružinova, na ulici Andreja Mráza.

BYT: Byt má rozlohu 81,08 m2, z toho pivnica má 0,99 m2. Byt je v pôvodnom stave a je vhodný na zariadenie podľa predstáv s možnosťou roznej zmeny ako napríklad na 4 izbový alebo vytvorenie pracovne. Nachádza sa na zvýšenom prízemí a bytovka má 8 poschodí s výťahom.

Vizualizácie sú ilustračné.

VIRTUÁLNA PREHLIADKA BYTU: https://my.matterport.com/show/?m=V42gXnziY8D

DISPOZÍCIA: vstupná chodba, WC, šatník, izba, spálňa, obývačka, kuchyňa, kúpelňa

LOKALITA: ponúka kombináciu kompletnej občianskej vybavenosti spojenú s prístupom do parkov, skvelým napojením priamo na centrum Bratislavy autom či mhd alebo posedenie v reštaurácii priamo pri dome.

CENA: 189.900 Eur

Realitná kancelária BOSEN je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným poriadkom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právne služby poskytované advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo pri prevode nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.