Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Prenájom obchodných priestorov, Podunajská - Podunajské Biskupice, 147 m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Objekty
Typ: Prenájom
Typ objektu: Obchodné priestory

BOSEN Group Vám vo výhradnom zastúpení ponúka na prenájom kancelárske priestory na ulici Podunajská, Bratislava – Podunajské Biskupice.

PRIESTORY: sa nachádzajú na prízemí bytového domu s výmerou 147,37 m². Priestor je funkčne rozdelený na skladové a kancelárske priestory. Nachádzajú sa tu aj kuchynka a sociálne zariadenie /WC, kúpeľňa, sprchový kút/. 

ŠTANDARD: Priestory sa prenajímajú nezariadené. Štandardom sú plastové okná a dvere, klimatizácia, sociálne zariadenie, kuchynka, optický internet (Slovak Telekom, Orange), alarm, požiarna signalizácia.

PARKOVANIE: Verejné parkovanie dostupné v okolí obchodných priestorov.

LOKALITA: Priestory sa nachádzajú na okraji pokojnej časti sídliska Podunajské Biskupice, v blízkosti kancelárskych a nebytových priestorov, prevádzky Pizza Mizza, s výbornou dostupnosť do centra mesta aj na diaľničný obchvat. 

3D OBHLIADKA: https://my.matterport.com/show/?m=XNPdLQgBu7e

CENA: 1550 €/mesiac + 500 € energie

Pre viac informácií prosím kontaktuje:
Realitný maklér: Dagmar Sárköziová
Tel: +421 944 948 911

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena zahŕňa právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou a poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.