Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Predaj 3-izbový byt, Ružinov-Štrkovec, Smolnícka, 73 m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Mgr.art. Nora Žalúdeková

realitný maklér

+421 902 327 970
zaludekova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

Bosen Group Vám ponúka na predaj byt vo vyhľadávanej časti Bratislavy, m.č. Ružinov, blízko jazera Štrkovec na ulici Smolnícka.

BYT: Celková výmera bytu je 73 m2. Byt sa nachádza na 1./4. poschodí v tehlovom dome. Byt má 2 samostatné izby a jednu prichodnú izbu, je čiastočne rekonštruovaný, orientovaný na dve svetové strany VZ. Byt je čiastočne zariadený.

DISPOZÍCIA: Z chodby sa vstupuje do dvoch izieb, samostatnej kuchyne, kúpeľne a wc. Z jednej z izieb sa následne vchádza do ešte jednej samostatnej spálne. Na všetkých oknách sú elektrické, externé rolety, byt je klimatizovaný a má dostatok úložného priestoru.

LOKALITA: Tichá, bezpečná lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou, zastávka električky/autobusu do 5 min chôdze, ktoré vedú priamo do centra. V okolí bytového domu sa nachádzajú školy, reštaurácie, kaviarne, nemocnica, čerpacia stanica, kompletná sieť obchodov, parkov ako aj Štrkovecké jazero 5 min chôdze. Veľkou výhodou je priamy bezbariérový prístup do priestranného parku hneď z dverí bytového domu.

CENA: 264 999 €

Realitný maklér: Petra Kovářová

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.