Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN PREDANÉ | 3 izbový byt s terasou v novostavbe Nové Šúty, 77 m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

PREDANÉ | BOSEN Group Vám exkluzívne ponúkal na predaj slnečný, 3 izbový byt s terasou na ulici Uhliská-Vajnory, v novostavbe Nové Šúty. S bytom sa predávalo vyhradené parkovacie miesto.
BYT: Výmera bytu je 77,5 m2 z čoho terasa má 7,5 m2, nachádza sa na 2 z 2 poschodí bez výťahu a je orientovaný na dve svetové strany. Obytné miestnosti na JZ a príslušenstvo na SV.
ZARIADENIE: Nehnuteľnosť sa predávala zariadená, po dohode s majiteľom. Disponuje elektrickým podlahovým kúrením s vlastným termostatom v každej izbe.
DISPOZÍCIA: Zo vstupnej chodby sa dostanete do detskej izby, šatníka a obývacej miestnosti spojenej s kuchynskou časťou. Chodba Vás prevedie do spálne, kúpeľne a na oddelenú toaletu. 
PARKOVANIE: Vyhradené parkovacie státie.
LOKALITA: Lokalita disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou. V pešej dostupnosti sa nachádza nákupné centrum OC Vajnoria (13min) kde nájdete DM drogériu, Fitness centrum, potraviny TESCO a ďalšie prevádzky. Potraviny Lidl (9min). Vyskytuje sa tu taktiež Zdravotné stredisko (6min), Materská škôlka, Základná škola a Futbalové ihrisko, Vajnorské jazerá (12min). Cez Vajnory Vás povedie aj cyklotrasa. Veľkou výhodou je možnosť využitia detského ihriska na ktoré majú prístup len majitelia bytov daného projektu. 
CENA BYTU: 269.900€ byt + 8.000€ parkovacie státie

Pre viac informácií prosím kontaktujte:
Realitný maklér: Dagmar Sárköziová
Tel: +421 944 948 911

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.