Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Predaný 2-izbový byt, Petržalka-Aupark, Lenardova, 51 m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Mgr.art. Nora Žalúdeková

realitný maklér

+421 902 327 970
zaludekova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt

BOSEN GROUP Vám predal slnečný 2 izbový byt blízko Auparku na ulici Lenardova v mestskej časti Bratislava-Petržalka. 

BYT: Výmera bytu je 50.93 m2 z čoho balkón tvorí 4,8 m2 a pivničná kobka 2,3 m2. Byt sa nachádza na 8./14. v bytovom dome s dvomi výťahmi. Byt je orientovaný na juh a disponuje pekným výhľadom.

DISPOZÍCIA: Byt pozostáva zo vstupnej chodby, samostatnej izby, kuchyne spojenej s obývacou izbou so vstupom na balkón a kúpeľne s toaletou.

ZARIADENIE: Byt má plastové okná so žalúziami, plávajúcu podlahu, kúpeľňu so sprchovým kútom, práčku, kuchynskú linku, rúru, varnú dosku, chladničku s mrazničkou, umývačku riadu a mikrovlnku. Obývačka disponuje rohovou sedacou súpravou a jedálenským stolom. 

PARKOVANIE: Voľné parkovanie pred bytovým domom. Časť parkovacích miest podlieha parkovacej politike. 

LOKALITA: Výborná tichá lokalita s vynikajúcou dostupnosťou do centra mesta chôdzou, autom aj MHD.  Lokalita poskytuje kompletnú občianskú vybavenosť: OC Aupark (10 min), detské ihrisko priamo pri dome, Billa, Digital park, kostol, školy, škôlky, umelecká škola ZUŠ, šporové ihriská. Priamy výjazd na BA obchvat D1, R7. 

Realitný maklér: Mgr. art. Nora Žalúdeková

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.