Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Prenájom 3 izbový byt, Čajkovského, Trnava, 64 m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Mgr.art. Nora Žalúdeková

realitný maklér

+421 902 327 970
zaludekova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Trnavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 3-izbový byt

BOSEN GROUP Vám ponúka na prenájom 3 izbový byt blízko centra Trnavy na ulici Čajkovského.

BYT: Výmera bytu je 64 m2 z čoho balkón tvorí 2 m2 a pivničná kobka 2 m2. Byt sa nachádza na 7./12. poschodí v bytovom dome s dvomi výťahmi. Byt je orientovaný na juhovýchod a disponuje krásnym výhľadom na park Janka Kráľa.

DISPOZÍCIA: Byt pozostáva zo vstupnej chodby, 3 samostatných, nepriechodných izieb, kuchyne, kúpeľne a samostatnej toalety.

ZARIADENIE: Byt má plastové okná s vnútornými žalúziami, kúpeľňu s klasickou vaňou, práčku, kuchynskú linku, plynový sporák, chladničku s mrazničkou, a mikrovlnnú rúru. Izby sú čiastočne zariadené, dozariadenie je na dohode s majiteľom.

PARKOVANIE: Bezproblémové, verejné parkovanie. 

LOKALITA: Veľmi príjemná, tichá lokalita s vynikajúcou dostupnosťou do centra mesta autom aj MHD.  Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť: OC MAX, detské ihrisko priamo pri dome, vysoká, stredná škola aj umelecká škola ZUŠ, maloobchody a kaviarne. 

Cena: 550 EUR mesiac nájomné + 150 EUR / mesiac energie + vratný depozit 700 eur + provízia sprostredkovateľa 700 eur 

Voľný od 20.08.2022

MAKLÉR: Petra Kovářová

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena zahŕňa právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou a poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.