Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PREDANÉ: BOSEN | Staromestský 3 izb. byt s vysokými stropmi, Podjavorinskej, 96 m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

PREDANÉ: Bosen Group Vám v zastúpení realitného makléra Mgr. Ivana Babušíka exkluzívne ponúkal na predaj Staromestský 3 izbový byt s vysokými stropmi (3,75m). Byt sa nachádza na 2. nadzemnom podlaží historickej budovy na Podjavorinskej ulici, v centre mesta – Bratislava. K bytu prislúcha aj  pivničná kobka.

BYT: Byt má výmeru 96,3 m2 z čoho pivničná kobka tvorí 6,05 m2. Nachádza sa na 2. np (z celkových 5) bytového domu. Byt má nočnú časť (2 spálne a kúpeľňu/kuchyňu) orientovanú do tichého vnútrobloku so západnou orientáciou a dennú časť (obývacia izba) na východ. Byt disponuje vysokými stropmi 3,75 m. Byt prešiel rekonštrukciou pred cca 10mi rokmi (elektroinštalácia, plynový kotol, podlahy, okná, sanita).

AKTUÁLNA DISPOZÍCIA: Byt pozostáva zo vstupnej haly z kadiaľ je po pravej strane vstup do separátnej toalety a kuchyne. Po ľavej strane sa nachádza jedálenská časť s prechodom do priestrannej obývacej izby, ale zároveň aj do spální (s francúzskymi balkónmi) a kúpeľne.

NAVRHOVANÁ DISPOZÍCIA: Zmeniť aktuálnu kuchyňu na kúpeľňu s oknom. Otvoriť stenu medzi obývacou izbou a kúpeľňou a vytvoriť tak spojený priestor (obývacia izba s kuchyňou). Zvyšný priestor bývalej kúpeľne využiť ako šatník (úložný priestor), vzhľadom na blízkosť hlavnej spálne.

ZARIADENIE: Byt sa predáva v štandarde, t.j. podlaha, drevené interiérové a bezpečnostné vstupné dvere, komplet sanita (klasická vaňa, umývadlo a toaleta), drevené okná.

PARKOVANIE: Verejné parkovanie v okolí bytového domu.

LOKALITA: Oblasť v blízkosti Podjavorinskej ulice ponúka skutočné mestské bývanie s kompletnou občianskou vybavenosťou, pešou dostupnosťou historického centra, hradu, kaviarní, reštaurácií či potravín. Zastávka MHD je vzdialená cca 120 m.

CENA: v RK

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.